notna Mně obecně tyhle bylinné odvary také připadají dost nechutné - spíš mi přijde, že se jejich chuť dobře rozvine v různých polévkách, nákypech, masech, v těstovinách .... Ale nemusí to sedět každému, to je fakt.
Kytičky aneb zelené prsty...
Hanka H Bylinkové čaje mám ráda, ale ten kontryhel mi nejede. Nádivku dělám jen na Velikonoce. Ani nevím proč. Máma ji peče častěji. Nebylo to u nás jen na jaře. Spíš ty čaje a do salátů dělám.
Zatim jsem vytvorila toto a ted cekam az nam dovezou zbytek .![]()

No a tady seminka...tak jsem zvedava nez odjedu zda neco vyleze.Lupinu uplne umorily narcisy,ktery vubec nekvetou.![]()

v Brne v Kviti z lesa maji "bramboru"

Tulipánová Trnava
Zarinya tvoríš pekne![]()
notna kontryhel nechutil ani mne, ale vypila som.
milacka Tulipány jsou nádhera, nádherná. Kontryhel míchám s maliníkem a jahodníkem a letos budu dělat směs i s květem violky vonné, chtěla jsem i podběl, ale ten mi utekl.
milacka Nádhera! Tulipány miluju!
milacka To je krása. ![]()
milacka Tak ty jsou nádherné.
milacka ach!
Celá Trnava je tulipánová a narcisová, tento rok sú vysadené skoro všade. Z roka na rok Trnava rastie do krásy. Ďakujem dievčatá![]()
Pridám sem ešte jednu....![]()

milacka no ty jsou!![]()
Biely kvet krásna kytica![]()
Svaz zahrádkářů a floristů čr velmi kladně hodnotí výstavu a expozici na letošní Floře Olomouc. poslali i fotky a videa, tak kdo máte volný, nepracovní víkend, udělejte si výlet.
Zarinya to je ten rozbitý hrnec? To je moc hezké. A co jsi nakonec zasela?
Myslíš, že ta lupina to nezvládne? To by byla škoda. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my