notna my, co v přímém přenosu sledujeme, jak se morčata přehrabují v misce, víme o rozežranosti jakýchkoli býložravců svoje ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Být to jen na kocourech, máme na balkoně jen trávy, aby bylo co okusovat .
Zarinya Krása. S lobelkami držím palce. Já je vždycky bleskurychle usuším.
no ja je dost preila tak doufam,ze se zpamatuji.
Pinot Noir to je nádhera ![]()
notna malebny výhľad, a potom ro vytriezvenie, ze? Tiez mame plot
Malvin je, poznávám regál ![]()
Hezká džunglička.
continuity děkuji.
Narcisy vrcholí a tulipány začínají.
Pro mne je touhle dobou zahrádka asi nejkrásnější.

Narcisy vrcholí a tulipány začínají.
Pro mne je touhle dobou zahrádka asi nejkrásnější.

Sweet Potato krásné. Taky jsem si to říkala, ale pak jsem zalistovala loňskými fotkami a kosatce, pivoňky, růže, různé kvetoucí keře, bohyšky, orlíčky, řebříčky, třapatky, slunečnice, lilie, krásenky, hortenzie, astry, chryzantémy,... A to jsou jen ty největší a nejznámější. Nemůžu říct, které období je na zahradě nejhezčí. Tohle je super, protože je po zimě. ![]()

Pinot Noir Jo, krásné jsou všechny, ale já mám pro jarní cibuloviny prostě slabost. Plus ta svěží zeleň, rozkvétající ovocné stromy a tak vůbec. ![]()
Janulik03 Ano, byla jsem zklamaná. Na ten plot jsem si doteď nezvykla. Přes léto moc vidět není, ale v zimě hodně. Před tím nám se sousedy ty zahrady tak krásně přecházely jedna na druhou, neměly konec.
Sweet Potato Krásné kytky. A ty pomněnky ![]()
Sweet Potato taky mám nejraději jarní cibule. Jedu je na balkone už od Vánoc a celkem mi je líto, že už to končí.
Pinot Noir je to on
. Děkuji ti moc za tip. Je fakt hezky stabilní. Chtěla jsem ho jeste natřít, ale nestihla jsem to.
Sweet Potato krásný mourek. Papyrus by takhle krásně vypadal u nás deset minut, pak by ho začali spásat.
brrr u nas tiez este tulipány len pomaličky začínajú. Je tu všetko neskôr.
Pinot Noir ty uz mas vsetko take svieže nakvitnute ![]()
U nás ožírá tulipány náš kocour. ![]()

Pachatel

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my