Janulik03 hlohyňu mám aj ja a keď sa pozabudnem pri strihaní a pichnem sa, spomeniem všetkých čertov. Rýchlo rastie, niekedy mi ide na nervy. Ale kvitne krásne a priťahuje včielky.
Kytičky aneb zelené prsty...
Magráta žltá ruža - je krásna![]()
milacka no my sme ju teraz akosi pozabudli ostrihat. Takze az sa na to dáme, tak neviem aké rukavice si nasadim. Bude to boj.
continuity no proste si to vychytala ![]()
continuity prosím tě ta africká sedmikráska, viim, že sis ji kupoval vloni, to je ta samá? Já si ji taky koupila,když jsem jí videla u tebe , ale nenapadlo mně ji uchovat. A letos jsem ji v OBI neviděla.
Mha tak hele, nesu další mšice. Ale chvalitebné moc nejsou.
. Řebříčky úplně obalené. Z takového množství hmyzu, být miniaturního, se mi navaluje.

Jos ten poslední rododendron má úžasnou barvu ![]()
Janulik03 krásná džungle.
continuity krásný balkon máš. A ty pokojovky. ![]()
A už je co mlsat. ![]()

Jenom neprohodit popisky u fotek. ![]()
Budeš ty řebříčky vytrhavat nebo mají ještě šanci přežít?
Pinot Noir videla jsem vcera krasne video, jak je beruska pozira, jednu za druhou :)
Mha postříkala jsem to a uvidím. Rovnou vyhazovat nebudu, ibišky jsem měla taky chuť vykácet, ale vzpamatovaly se.
Pinot Noir Pani. Krasa. Tohle je nej vlakno, kdyz i jinde to kvete a je tu trocha prirody. Edit: nemyslim msice!!! Ty jsou hnusny
jinak rodicum na chate se zvrhla vistarie. Nikdy ji nerezali a uz obsadila jehlicnany a preskocila na jablon v sousedstvi
. Moc to nejde vyfotit, ale je obri. 
Jos ta je jak z hororu ![]()
continuity
. No treba TAM neco zije ![]()

chia Krásné!
chia nádhera ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my