Já už teda naplnila japonské vlákno, ale nedokážu odolat a dám vám něco i sem, z dnešní procházky po jokohamských parcích. No dám, zaplevelím to tu, neva?
Je to nádhera, jen růže jsem minula asi o týden. :-(

Já už teda naplnila japonské vlákno, ale nedokážu odolat a dám vám něco i sem, z dnešní procházky po jokohamských parcích. No dám, zaplevelím to tu, neva?
Je to nádhera, jen růže jsem minula asi o týden. :-(

Garfie Krása!
Mha A hnojíš? Někde jsem četla, že pokud se dává do záhonku, nemělo by se vůbec hnojit. My teda vyséváme do skleníku, podél uličky a každý podzim manžel zarývá kolečko uleženého hnoje a krom toho, že nám přerostou a zdřevnatí, problém nebyl.
Mha Dovolim si odpovědět na duté ředkvičky. Jsou prehnojene. Chce to druhou trať.
Jsem zahradník, co by se radši měl dát na vraždění ![]()
Diky všem, je to složitější, než se na první pohled zdá.
Garfie jen tu zapleveluj/plevel/prostě dávej fotky ![]()
Garfie krasny moc
Garfie to je krásné plevelení, klidně pokračuj!
Zaplevelím to tu svou barevnou změtí.

A ještě něco z truhlíků. Netýkavky mám poprvé a nechápu, proč jsem je neměla dávno. Jsou super! ![]()

...teda máš nádherné! Ale ta první fotka je pro mě top!![]()
Pinot Noir nemám slov ![]()
Pinot Noir ach jo, hrozně závidím!! máš to prostě úžasný!![]()
Máš to moc krásné!
Pinot Noir Prekrásne! Čo je to zelené previsnuté, na predposlednej fotke?
Miru Vlm Magráta Magda Biely kvet děkuju mockrát ![]()
Biely kvet to je mulenbekie. Mám z ní radost, byl to malý keříček z OBI, v tom nejmenším květináčku a krásně se rozrostla. Přezimovala na terase, narozdíl od předchozích, které jsem zkoušela přezimovat doma - ty nepřežily.
Pinot Noir krasa, na tej prvej fotke je mavun? A s čím je skombinovana?
Pinot Noir otvor si záhradníctvo
, krásne hobby. Aj keď je to kopec roboty, výsledok stojí za to![]()
Garfie farebná rôznorodosť, fakt krásne, to sa tam prechádza, že?
Vyměnila jsem semínka orlíčků za první růže

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.