Pinot Noir Díky, dík.
Kytičky aneb zelené prsty...
moora i tobě děkuji. ![]()
Tady v skoroúrodné skoronížině na chráněném místě blízko zdi se přesévá sám. Už několik roků.
Ale známý z Karpat slez sbírá a vysévá.
Mha tak ta poloha bude asi zásadní, my máme zahradu cca 770 n.m. a pokud bych tam ten sléz nezasadila, tak by tam možná ani přirozeně nevyrost
Mha Díky, my jsme 400 n.m ale ta zeď je dobrá, drží teplo.
Váhala jsem, jestli to dát do japonského vlákna, nebo třeba do architektury, ale nakonec asi sem-objevila jsem hrozně hezky vyřešené parkovací místo před domem! Přijde mi to dost inspirativní....

Garfie hezké, skoro by mi bylo líto, že tam to auto občas stojí.
Tak Betty Já to hned poslala tetě, opravila si starou chalupu na Valašsku, má tam takový příjezd a pořád s tím bojuje, nechce tam trvalé místo pro auto, pořád tam má trávu a nějaké kytky, ale občas tam zaparkovat potřebuje a pak je naštvaná, že je tráva zničená...myslím, že tohle by se tam moc hodilo.
I když se poslední deště na růžích podepsaly, kytice jsou z nich krásné. Jedna narozeninová.

berush Nádherné barvy!
Garfie mě se podobná zákoutí strašně líbí ![]()
Garfie moc pěkné místo
my jsme taky řešili parkovací místo před domem, byla tam tráva, která pod tím autem fakt dost trpěla a jakmile zapršelo bahno a bláto... takže jsme tam dali betonovou dlažbu a máme klid :-)
berush Nádherná.
Garfie Díky židčkám, bych na první dobrou ani neřekla, že to slouží k parkování. Hezké.
milacka ta louka je nádherná!!!
Pinot Noir další blbinka na zahradu![]()

berush nádherná kytica, presne podľa môjho vkusu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my