Garfie to mám prosím na balkoně. Plevel je to příšerný, loni to byla malinka rostlinka v haloweenskem košíčku. Letos vytlačila další dvě kytky v 60 cm truhlíku.
Kytičky aneb zelené prsty...
continuity Nasaď to před dům na chodník!
Garfie To jeokrasný lilek. Bacha, nejíst!!!
Garfie podle mě to vymrzne.
Sweet Potato Tak to by mě nenapadlo (ani jedno teda).
Zahrada ještě úplně nespí (ale už se tomu přibližuje).

A ještě truhlíkové kvítí. S ním už ale možná tyhle noci s teplotami k nule zamávají.

Pinot Noir Ještě je to krásné. Prosím Tě, odkud máš tu sovičku?
Já včera konečně schovala lantany a hezké muškáty do zimoviště. Snad se dočkají jara. Pro některé z nich už to bude třetí i čtvrtá zima.
Ibišek, co tak usilovně kvetl, se zřejmě úplně vyčerpal. Jak ho šmiknout?

Sweet Potato ten je divně svěšený..to vypadá jako by namrzl, uhnily kořeny, nebo ho něco napadlo ![]()
Sweet Potato ibisek len treba presadiť, skor je bud suchy, alebo preliaty, ako píše SunEclipse . Strihat nemusíš pokial nechces.
SunEclipse Namrzlý určitě není, leda bychom měli v kuchyni nějakou lokální klimatickou abnormalitu.
Zkusím kouknout na kořeny.
Sweet Potato a zkontroluj i listy a poupata, jetsli se tam někde neschovávají svilušky či třásněnky
černá káva děkuju. Myslím, že ptáci jsou ze Sconta, ale to už je teď jedno, protože je máme už 16 let. ![]()
Pinot Noir
nojo, no. Ale děkuju.
Sweet Potato můj přesně takhle po odkvětu dopadl taky, a nakonec jsem na něm našla nějaké pidi potvory. bohužel pozdě:-( takže radši zapátrej a kdyžtak něčím přestříkni
viktorka_od splavu Dík. Zatím jsem nic neobjevila.
Sweet Potato Taky myslim, ze je bud suchy nebo prelity. Moje kazdorocne skoro opadaji na suche vetve, rezu az na jare a hezky obrazi. Ale par mesicu moc hezke nejsou...
Sweet Potato já bych ho strihla, tak o třetinu. Asii. Nebude muset na zimu živit tolik materiálu. Na jaře bych dotvarovala klidně znova. Ibisky řez snasej nadmíru dobre.
MP Meri Už jsem ho šmikla, dost razantně. Co s ním taky, nešťastníkem. Kořeny vypadají ok. Tak třeba se vzpamatuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my