Pinot Noir teda ty růže máš nádherný! Jakož i celou zahradu! Já to letos dost flákám, teda hlavně ze zdravotních důvodů, ale to, co tam je, si žije vlastním životem![]()

Pinot Noir teda ty růže máš nádherný! Jakož i celou zahradu! Já to letos dost flákám, teda hlavně ze zdravotních důvodů, ale to, co tam je, si žije vlastním životem![]()

Janulik03 continuity Vilemina děkuji ![]()
Vilemina krásně si tvoje zahrada žije. ![]()
Zeptám se tu, třeba někoho něco napadne - prosím o tip na keř. Zrušila jsem psí víno (teda doufám, na pařezy musím ještě použít nějaký dryják) a jak bylo těžké, trochu nám natáhlo a uvolnilo drátěný plot. Jsou na něm namontované dřevěné panely a když fouká, ta část plotu se vlivem té dlouholeté zátěže trochu vlní. Zrušem vína tam vzniklo místo, takže bych chtěla k plotu zasadit keř. Nějaký spíš vzpřímený, "samonosný", co nepotřebuje oporu a nebude se moc valit na ten uvolněný plot, ale naopak se ten plot bude moci o ten keř trochu opřít. Takže typ třeba jako ibišek. A nebo klidně mohutnější, ale aby dobře snášel i radikální řez, potřebujeme ho v dolní části udržet v mezích, protože kolem vede vodicí drát pro robosekačku. Může být opadavý, měl by krásně kvést a měl by to být druh, který ještě nemám.
Bude na konci řady muchovník-ibišky-sibiřský jilm-zlatice.
Napadá vás něco? Uvažuji o trojpuku, mám sice už dva, ale kultivarů je spousta. Užila bych i ještě jednu komuli, ale bojím se, abych nenatrefila na takový ten řídký kultivar, který má sem tam sotva olistěný klacík - v okolí jsem pár takových viděla a moc se mi to nelíbí.
Pinot Noirweigelie
Pinot Noir Já se chystám na Sazaník- Calycanthus floridus, prý jeden druh voní nádherně po jahodách, ale musím zjistit jaký. No a nevšední květy jsou bonus.
Pinot Noir kdoulovec, meruzalka
Vilemina vlastný život rastlín má svoje čaro![]()
Pinot Noir a čo tak japonský tavolnik? Ma zltkaste listy, kvety ružové a dobrý kompaktný tvar. Ja ho držím kratší.

Vileminanahodou to vyzerá uplne super . ![]()
Kúpená z výpredaja za hubičku, snáď sa hej bude dariť, zasadila som ju do rašeliny.
milacka Ooo. Budem vam obom držať palce, je krásna
Vilemina Vlastní život je nej!
Janulik03 ďakujeme![]()
Pinot Noir kalinu bodnatskou - kvete od vanoc, voni a rez ji nevadi
Zeptám se tu, třeba někoho něco napadne - prosím o tip na keř. Zrušila jsem psí víno (teda doufám, na pařezy musím ještě použít nějaký dryják) a jak bylo těžké, trochu nám natáhlo a uvolnilo drátěný plot. Jsou na něm namontované dřevěné panely a když fouká, ta část plotu se vlivem té dlouholeté zátěže trochu vlní. Zrušem vína tam vzniklo místo, takže bych chtěla k plotu zasadit keř. Nějaký spíš vzpřímený, "samonosný", co nepotřebuje oporu a nebude se moc valit na ten uvolněný plot, ale naopak se ten plot bude moci o ten keř trochu opřít. Takže typ třeba jako ibišek. A nebo klidně mohutnější, ale aby dobře snášel i radikální řez, potřebujeme ho v dolní části udržet v mezích, protože kolem vede vodicí drát pro robosekačku. Může být opadavý, měl by krásně kvést a měl by to být druh, který ještě nemám.
Bude na konci řady muchovník-ibišky-sibiřský jilm-zlatice.
Napadá vás něco? Uvažuji o trojpuku, mám sice už dva, ale kultivarů je spousta. Užila bych i ještě jednu komuli, ale bojím se, abych nenatrefila na takový ten řídký kultivar, který má sem tam sotva olistěný klacík - v okolí jsem pár takových viděla a moc se mi to nelíbí.
Za mě svída. Zlatá, zeleno bílá, barev listů je řada . Nebo nějaká méně rostoucí ruj. Můžu zítra vyfotit svoji "stěnu" svah ze svid a tavolniku a ruje
Ginger ta ma bohuzel jedovate bobulky
Trochu mi zdivočela růže před domem a to ji prý maminka stříhala! :-) Teda ona mi zdivočela celá předzahráda, jak můžete z fotky odhadnout. ![]()

A všude v okolí kvetou vlčí máky! ![]()

Garfie nádherné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.