Myrtila jeste pridam rebricky, treba ty zlute, nizsi druhy hvozdiku a devaternik. Vsechno to jsou suchomilne kytky.
Kytičky aneb zelené prsty...
Ginger Děkuju, ty už teda dost kvetou, ale nakonec asi zužitkuju i kvetoucí tipy, na druhou stranu předzahrádky ![]()
Radost, škoda, to zase brzy odkvete.
Barev, až oči přecházejí! Ale hrozný sucho, jedeme do neděle pryč a bojím se, co pak najdu. Kytky v nádobách to mají nejspíš spočítané. ![]()

EDITH4B Pinot Noir toto obdobie je na kvety štedré. Len ten dážď keby prišiel.
Máte to dievčatá obe prekrásne.
Maličká ruža v kvetináči, potom dostala miesto pri hojdačke a zrazu je to monštrum. Bez nožníc ani nejdem okolo.
Laliovky jej robia spoločnosť, sú vyššie ako ja. Ak sa stratím, viete kde ma hľadať.

A druha ruža pri bráne . Veselo konkuruje magnólii.

A nastava čas hortenzii, pomaly ro rozbaluju

A clematis

Pinot Noir jestlipak vis, co mi to tu kvete, aha?!

Z fotky to neni videt, ale tyhle cesneky jsou v neskutecnym oblezeni vcel a dalsiho hmyzu. Jako nejvic friendly hmyz rostlina ever

moora no to netuším. Nějakej citrus? ![]()
Dotaz. Co mi doporučíte na rychlé popnutí drateneho plotu, do výšky asi jeden a půl metru, ale aby to rostlo fakt rychle.
Bambus nee. ![]()
Pinot Noir no prece ta australska limetka :)
Mha a trvalka, nebo jen přes léto? Z letniček povíjnice, ta roste jak divá ![]()
Prosím Tě, jde povijnice vyset nebo vysadit ještě teď?
Nikdy jsem to nepěstovala.
Trvalka nee, já jsem v nájmu.
Mha zasít ji samozřejmě můžeš i teď, ale sazeničky jsem nikdy neviděla.Ty se myslím neprodávají - právě proto, jak se omotává. Pokud bys chtěla sazenice/rostlinky, to se spíš prodává lichořeřišnice. ![]()
SunEclipse Lichořeřišnice mi teď vzešla ze semínek moc hezky, ale k pnutí po plotu se vůbec nemá, je to takový trs. Může to být odrůdou? Ale na pytlíčku nic zvláštního nepsali.
andulka01 myslím, že jsou různé druhy. Ona to podle mě není pravá popínavka, musíš ji vyvazovat, ale má dlouhé šlahouny.
Zkusím, děkuji.
Mhaacokca. To roste jako blazen a jeste je to jedly
Tu tam mám každoročně, ale letos padla za oběť komandu slimáků. Vysela jsem třikrát, pak došly semena, poprosila jsem známé o semena, znovu vysela, znovu slimaci. Pak jsem dostala sazenice (to jsem nevěděla, že to někdo předpěstovává), no a jak to dopadlo... Asi tou povijnicí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my