Mha hajzlove to jsou. A co nesezrali, ted komplet za 2 dny spalilo slunko
Kytičky aneb zelené prsty...
Jsou.![]()
Dotaz. Co mi doporučíte na rychlé popnutí drateneho plotu, do výšky asi jeden a půl metru, ale aby to rostlo fakt rychle.
tohle je neuvěřitelnej trifid, roste to před očima a pohltí všechno, co je na dosah!

Jak se jmenuje?
Mha nevim, ale tady někdo určitě vědět bude... nám to udusilo jabloň, modřín, šeřík... plot máš tim porostlej během tejdne!
Dnes som polievala u syna (sú na dovolenke) veľmi sa mi páčia jeho ľaliovky, má ich na viacerých miestach. 
milacka já je moc ráda nemám, ale ten zbytek zahrady vypadá moc příjemně. ![]()
Pinot Noir to je len časť jeho okrasnej záhrady, našťastie má aj závlahy, inak by som polievala do rána, plus moja 10 árová, no mám toho teraz dosť. Ale odtrhla som si u neho dve cukety, uhorku, cesnak, cibuľu, rajčiny, zajtra mám obed zadarmo![]()
Vysela jsem povijnici, takže jestli do zítřka nebude plot porostlý, tak jdu do stížností ![]()
------
Už jsem absolvovala první letní Nechcete cukety?
Mha já teda myslím, že na povíjnici je pozdě.
Počkám teda dva dny, jestli to vzejde (ne, nejsem trpělivá) a nasadím tam tu opletku čínskou.
Nebo v případě opravdu mezním tam přijde bambusová rohož. Ale asi ne, fakt se mi nelíbí.
Mha a jak je to velký kus plotu?
dva metry asi
Mha ty rohože taky nemusím. Tohle máme my, není to nic extra, ale lepší než bambus jo. Jen přichytíš drátkem k plotu. Dala bych tam toto a pro krásu clematisy.

Usilovná včielka![]()

Mha ty můžeš kdykoliv. Ale jsou to vlastně trvalky, ty jsi chtěla jednoleté asi, že? ![]()
PPři mé péči je skoro všechno jednoleté... ![]()
někdo sháněl ten obrázek zahrady a hmyzu, tak tady je:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my