Vilemina krásné fuchsárium ![]()
Jos to je velká nádhera ![]()
Jos modra hortenzia
![]()

Ale wisteria kvitne viac ako na jar. A ma spustu pukov, tak niekomu ho hrozne teplo nevadi.
Janulik03 vistarie
ale stejne jako ta moje fotka vistarie, co se siri do okoli, neni hortenzie moje. Je u nasich na chate a letos je nejhezci co pamatuju. A poprve snad neomrzla
Vie mi niekto poradiť, ako a kedy sa zreže sidelka? Tento rok som zasadila 3 kusy Sidalcea little princess a už odkvitajú, čo ma teda dosť mrzí.
Janulik03 pastva pre oči tá tvoja záhrada. Ale kopec roboty to je udržiavať ju. Mne už niekedy dochádza para, už toľko nevládzem ako kedysi. Vek nie je len číslo - hlavne pri fyzickej práci.
milacka o ano, je to veľa práce a stále nestíham. Bud som v práci, alebo mam na starosť vnúčatá. Vlastne v poslednej dobe mám pocit, že môj život je príliš jednoduchý. Si uvedomujem, že nikam nechodím, s nikým sa nestretávam. Nrviem kam sa podela ta baba, co bola stále v pohybe a okolo nej kopa srandy. Niekde som s ňou stratila kontakt. Sily by boli, ale duša strada. Tak aspoň tie kvety......
Mha jo, to je ona ![]()
Mha ano, je, za pár dní už se bude vinout ![]()

Tak Betty to je mandevilla? Ta patří ven, doma se trápí.
Já vím, mám dvě , ta jedna je v truhlíku a vůbec se jí nedaří. Tenhle ocásek zbyl z té venkovní.

U nás je problém, že polovinu tydne , nebo jak to vyjde jsme jinde.
Moje begónie a fuksia, mám z nich radosť, tento rok sú neobyčajne pekné.

Mala ukazka sekat kazdy tyden versus sekat minimalne. Plevel nahore je nas a neplanuju hubit, mozna se sousedni apartmany pohorsi...
A na teto rostline mam ted klidne deset patnact dlouhozobek, to jsem nikdy nevidela!
Jupí, přijdu o výhledy ![]()
Pro moravské účastnice: v Holešově na zámku bude opět velka výstava mečíků, poslední červencový víkend.
Biely kvet krásné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.