Janulik03 teda jeste maji po odkvetu takove lusky podobne jako lupina, zelene
Kytičky aneb zelené prsty...
Kroupy![]()
Všechno, co mělo listy, tak je nemá, rajčata mám očesaný a nejhorší je, že ty kroupy úplně zahubily mini povijnice, co jsem do nich vkladala mnohé naděje.
Matko přírodo, tak takhle ne! ![]()
Mám taký asi fakt mimoriadne blbý dotaz...ale...rozšírili sa nám tu (mzslím v kvetinárstvach, nie na trávniku) farebné gypsomilky. Už som samozrejme zvyknutá na to, že mnohé kvetinárstva dofarbujú kvety všetkými možnými spôsobmi, ale teraz to vídam aj v kvetinárstvach, ktoré som považovala za, povedyme, dôveryhodnejšie.
Môžu buť gypsomilky pastelovo modré a ružové?
Pinot Noir Ježíš k tomu zalévání. Kamarad si nechal udělat od zahradníka samozavlazovani, nějak natahat ty hadice plus základní osazení, nějaké trvalky. A druhej nebo třetí den po výsadbě přijel ten zahradník a říká mu ,,jak to že si to nezalil, říkal jsem že máš ty kytky zalejt, aby to neuschnulo,,. A on ,,chtěl jsem, ale nějak blbě to stříkalo,,
černá káva Sbírku aromatických pelargonií? Ach! Nevyfotila bys je prosím?
Sweet Potato Rada bych. Ale - přiznávám, že ze sem neumim vkladat fotky.
A mohla bys být zklamaná, nekvetou vsechny najednou.
slniecko Myslíš toto? Gypsa se barvila, co pamatuji, spíš bych řekla, že se v barvách hodně zlepšili, já si z minulosti pamatuji jedovatě růžovou a ostře modrou. My to bereme, páč si to lid žádá.
Zpráva z mečíkové výstavy.

Následuje monotematicka úvaha. ![]()
Neoznačeny mečík se jmenuje Šokoladnica.

Přidám ještě několik. Mečíky jsou fajn a Holešov taky ![]()

A na závěr, protože už toho bylo dost...

Mhakrása ![]()
Mha kytky krásný, ale ta prezentace v petkách je teda mazec![]()
To máš pravdu, zvlášť když je to na zámku, že?
Ale možná to tu čte někdo z pořadatelů ![]()
Mmch, budeš v KM na srazu?
Mha je to škoda, ale nebudu. Zrovna tenhle víkend nemůžu![]()
Snad nám v zahradách samy nezabloudí![]()
Mha Propadnou králičí norou...
Já myslela spíš botanické nadšení z rozmanitých jehličnanů a květeny![]()
A navíc v Kvetne zahradě by zvládl propadnout do Králičího kopce jen akrobat (ano, provokuju, jestli to někdo zkusí :)
Ale kdo ví, počkám, na konci srpna se vracím, vyslechnu si místní drby o Pražanech,... možná budou i králičí nory ...kočičí škleby...
slniecko Myslíš toto? Gypsa se barvila, co pamatuji, spíš bych řekla, že se v barvách hodně zlepšili, já si z minulosti pamatuji jedovatě růžovou a ostře modrou. My to bereme, páč si to lid žádá.
Áno...aj bledomodré....ja som to doteraz nikdy farebné nevidela, tak som zneistela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my