Mám žlutou růži, která po dešti, bůhví proč, zrůžoví

Mám žlutou růži, která po dešti, bůhví proč, zrůžoví

brrr tak to ma zaujíma.
brrr ta je krásná
andulka01 lenze mne tie mrtvoly lezia všade kde su granule. A hromada slizu okolo. Uplne sa mi hnusi a čakám až to dobrovoľník odprace.
Janulik03 oni se tak jako rozpustí, časem... Jak tu zahradu vidím jen o víkendech, v neděli večer rozsypu, v pondělí probíhá vraždění a do pátku se vstřebaj. Což v tvém případě neplatí, vím.
Ještěže máš dobrovolníka :-)
brrr mi obě růže ze Spomyšle zmrzly ![]()
Janulik03 musíš používat Ferramol - po tom někam zalezou a zdechnou tam beze stopy. Jiné granule už nikdy, ten sliz je k zblití potom.
Pinot Noir no jo, no. Ten práveže používam. Ale ked som išla preň, pani mi to ponúkla a ja blbá kupila. Uz len Feramol.
Ako, prosím, prezimujú vaše ruže? Máme dve popínavé už roky a vôbec sa im nedarí. Aj keď korene prikryjeme čečinou, výhonky sčernejú, uschnú a na jar ich musíme zostrihať. ![]()
U nás taky růže. Mám jen tři.

Biely kvet neporadím, mé popínavé se taky nedaří, zimu zvládá, ale každý rok ji napadne černá skvrnitost, takže má jen holé klacky a na koncích květy... Už mi dochází trpělivost, asi půjde pryč.
Pinot Noir Tie tvoje sú prekrásne ![]()
Janulik03 Navíc ty mrtvoly zas přitahují další smiláky, protože kanibalismu se ti šmejdi neštítěj.
Po dešti, kroupy se nśm vyhnuly
Adina Ty jsou!
Adina wow
Sweet Potato Janulik03 dekuju! Pod stromy jsem musela podvazovat, ale uz drzi 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.