Mám tu odbornice i na rajčata?![]()

Mám tu odbornice i na rajčata?![]()

Janulik03 Krása! Máš ho přes zimu venku nebo ho zazimováváš? já ho zkusila nechat venku a zmrzl. Přemýšlím, jestli udělat další pokus v květináči a dávát ho na zimu domů.
notna mam ho vonku. Dva roky sa takmer nepohol, teraz už je asi spokojný
notna mně venku taky zmrznul, jak v květináči, tak v zemi. Doma se mi taky nepodařilo ho přezimovat.
Druhe kolo visterie v kvitnuti

A hortenzie začínajú

A clematis sa už neudrží na opore

Ešte floxy to rozbiehajú

A vidim to na suboj rhodgerzie, brunnery a hortenzie

notna ja ho davam pres zimu v kvetinaci domu. Nekde jsem cetla, ze se venku muze nechat, az kdyz ma kminek 5 cm, tak uvazuju, jestli uz to risknout
Ehm... ![]()
jak se to mohlo stát, naprosto netušíme, fakt jsme koupili a zasadili rajčata a ne brambory...

Janulik03 baltik Pinot Noir Dík za zkušenosti. Mám kde kytky přezimovat, tak to ještě zkusím.
Pinot Noir Nevím, jestli si to nepletu. S tím přezimováním jsi myslím někdy psala, že nemáš úplně dobré podmínky pro to. Nemohlo to být tím? Mně se daří přezimovat muškáty i oleandr, tak asi to kytkám vyhovuje. že by to třeba mohl dát i ten vavřín.
notna určitě, já ho měla normálně v obýváku ![]()
Rakouské zahradnictví. Smrt v cukrárně.

EDITH4B Wow! Super!
EDITH4B tak to som zvedavá
Sweet Potato ty riskuješ ![]()
andulka01 Asi poběžim za autem. ![]()
Sweet Potatoteda to je výber![]()
Sweet Potato panecku, tie zahradnictva, to je mor. Uz len z fotky by som brala kopu. Mala si veľké pokušenie
je to radost!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.