continuity To depotní hnojivo se uvolňuje až 18 měsíců, podle druhu. Perlit bys asi poznala, že?
Kytičky aneb zelené prsty...
Kan ne,bylo to hnojivo z krabice, takové zelené kuličky. Sypala jsem ho tam sama. 18 měsíců je pro moje balkónovky zbytecnych, když to nevymrzne, tak to na jaře nějak řeším znova. Hlavně se mimzda, že kytky zas tolik neprosperovaly, teď mám to co se zalévá ,2x za sezonu a zdá se mi to lepší.
Kdysi jsem používala ty tyčinky, to se rozpustilo během roku.
začínajú hortenzie annabel

Ruže už sú úplne rozvinuté

Este trošku vas tu potrapim

continuity tak na balkonovky a sezónne je fakt lepšie to zaliať ,tam je treba rýchly štart
Janulik03 máš to krásný, Jaňulíku! co sraz, přijedeš v pondělí?
RoSa bohužiaľ, skúšala som si prehodit termin rehabky ale nejde to a to by bolo moc natesno.
Zabavte sa .![]()
Janulik03 Nádherná zahrada!
Přelitá?
Nebo jí něco žere?

Zu Přijde mi spálená od slunce, soudím podle toho květu Já je mám na místech, kde je ráno slunce a odpoledne stín. Jestli ji máš v květináči, mrkni na kořeny ještě.
Kan jako vyhrabat, vytáhnout a prohlídnout breberky? Radši se ptám polopaticky, nejsem zběhlá.
no, je na terase v poschodí, takže v poledne jí to trochu žahne a že to teď žahá velmi, ale hned jak slunce poskočí, je ve stínu zábradlí...
odpolední stín jí v nejhorším najdu, ale ona mi tu rajčatovou terasu tak hezky zdobí :)
Zu taky bych tipla, že je spálená
Janulik03jaké trapeni? Nádhera je to. ![]()
Janulik03 nádhera, krásná zahrada. A závidím zahradní domek, náš je ostudný.
Annabelle mám jen jednu, ale je úžasná, moje nejoblíbenější hortenzie.

Pinot Noir anabelky sú krásne a obrovské kvety ![]()
Zu tiež myslim že slnkom. Ono v zemi vydrží trošku viac, ten kvetináč sa ľahšie zohreje
Pinot Noir Janulik03máte to krásné!![]()
Prairie chilli. ![]()

Pinot Noir Janulik03 Krásné zahrady máte! A tu annabelle závidím. Už jsem je zkoušela 4x a vždycky uhynuly.
Pinot Noir Kristalonem hnojím jen kytky v květináčích. Na růže mám granule a na vše ostatní granulovaný kravský hnůj. A na podzim do záhonů koňský hnůj od kamarádů, kteří chovají koně. Ale i ten se dá koupit granulovaný. Akorát to teda smrdí, ale rozkládají se ty granule rychle, stačí zalít nebo aby víc napršelo.
Neverila by som, že si môžem vonku dopestovať vlastný bobkový list. A ako vonia.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my