Kytičky aneb zelené prsty...
Prosím, co je to za trvalku?
Rhaenys přijde mi to trochu jako floxy
Rhaenys Potrefenáhusa jj, planet net říká floxy.
Rhaenys Taky bych řekla floxy.
Taky mi to tak právě přijde, ale mám 3, sázela jsem to na podzim a floxy jsem určitě nekupovala ![]()
Rhaenys Co třeba záplevák (helenium)?
Rhaenys Není to mydlice?
Rhaenys taky myslím, že floxy
Rhaenys co astry?
Já chodím do zahradnictví, kde jsou ty květináče jen s číselnými kódy, asi jsem se přehmátla, nebo to bylo blbě vyrovnaný ![]()
Dnes jsem se rozhodla, že pohnojím kytky a zeleninu. Vynechala jsem všechny keře, stromy, skalničky, půdokryvné rostliny, hortenzie, celý velký kus s hvězdnicemi a chryzantémami a taky plevely typu kopretin, zvonků, mavuní, šalvějí, a stejně to bylo 50 konví!
Bylo by jich ještě pár, ale došel mi Kristalon. Do toho se teda víckrát pouštět nebudu. Hnojíte kytky? Já jen zeleninu a kytky v nádobách a už teda vím, proč. ![]()
Pár fotek pro radost.

Pinot Noir nádherné to máš.
Ja hnojím v kvetináčoch, zeleninu.
Von používam pomaly účinkujúce granule, ktoré sypem kk rastlinam, a ešte ako postrek na zivy plot.
Travu nehnojim, aj tak rastie prirýchlo.
Janulik03 aha, vidíš, granule, nasypat je asi rychlejší než tahat konve... Poohlídnu se po něčem. Vlastně jsem granule párkrát použila, ale byly speciálně na růže. Tak zkusím nějaké univerzální. Až teda někdy časem, ty moje kytky na hnojení zvyklé nejsou. Díky za tip!
Pinot Noir Máš to moc pěkný. Pěkně jsi si mákla.
Pinot Noir ja jsem ted koupila nějaké hnojivo,co se aplikuje jen 2x za sezonu.
Nějaké ty granule mám, ale jak bych jen řekla... Vzhledem k tomu, že jsem na jaře vysypala z květináčů starou zeminu i s granulemi, man trochu podezření, že to příliš nefunguje.
continuity A kuličky? Žlutý nebo bílý? Někde jsem o tom četla, že se rozpouští fakt hodně pomalu. Já používám na většinu plochy po dešti NPK a hořkou sůl k dřevinám. Jedinou konev rozmíchám na borůvky. Nejsem blázen.
Pinot Noir tie na ruze davam aj k hortenziam, na zovy plot davam horku sol, tu nasypes ku korenom, alebo zarobis ako postrek na listy
Na jar vsade rozhodim NPK a na kvety hnojivo na rajčiny
Potesila me moje monstera. S tim novym listem se fakt vytahla. Jeste pred rokem to byl rizek s jednim malym listem

Kan no jo, některé tam byly dva roky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my