andulka01 ooo nádhera, voňajú aj z fotky
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01 Nádherné!
Já v Japonsku narazila v obchodě na hrozně zajímavé růže, zvláštní barvy. Uvažovala jsem, že si jednu koupím, ale poté co přijel zahradník (když jsme nebyli doma) a ostříhal prakticky všechno, co jsem zasadila a nebylo v květináči
, jsem si to rozmyslela.

GarfieTen zahradník je teda pech Fialové růže všech odstínů jsou teď celkem v kurzu, nádherně voní, kdybych měla místo, určitě kupuju. Z těch starých tu mám jednu fialovorůžovou, letos kvete neskutečně, spoustou obrovských pevných květů, voní jak blázen.
Něco do vázy.

Chtěl by někdo růže z Václaváku? Pouze dnes.
Kdo máte zájem, je zde možnost si jakékoliv množství růži zdarma odebrat,a to pouze dneska do večerních hodin.Růže zde budou připraveny tj. vykopnuty, nicméně zahrnuty hlínou aby nevyschly.
Přístup do záboru je z pravé strany (koukáte-li od Václava dolů) cca na úrovni rst. Šalanda – brána je otevřená, stačí vejít dovnitř.
Zítra stavba, bohužel, již musí plochu zcela rozkopat/odstranit zbývající horní část povrchů – tj. zítra již na stavbu nebude přístup.
Hezký den a třeba růže udělají někomu z Vás radost.
Edit: zítra ráno ještě budou!
Snad se aspoň jedna ujme.

Začínají jiřiny

brrr Nádhera ![]()
33 v tieni, v dome 23, ale zatiahnuté závesy, tak prežívam v zimnej, kde prefukuje a visteria robí svoju ulohu zeleneho tieňu dokonale.

Janulik03 To je idylka.
Já se vrhla do přesazování nějakých kaktů a sukulentů. Jsou zle promořené vlnatkou. Fotky vás ušetřím.
Sweet Potato fíha. Tak práci zdar!
Taková krásná rajčata bychom měli, kdyby to všechno nechytlo plíseň

brrr to je plíseň? vypadá jak sešívaný
RoSa Ne, tohle stihlo uzrát dřív než se objevila plíseň. To "sešití" se mi moc líbí
brrr To je krásné!
Taková krásná rajčata bychom měli, kdyby to všechno nechytlo plíseň
letos to bez postřiku fakt nejde
Tchyně nám každý rok dává sazeničky květníkových rajčátek, ktré vyrostou tak do výšky třiceti, čtyřiceti centimetrů, aby měli děti na balkoně co zalívat a sklízet. No a letos si při předpěstovávání spletla semínka ![]()

olte čím se stříkají rajčata?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my