moora ty jsou! Květináče říkáš... myslíš, že by to daly i tady na kopci?
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato nemam prave, ale budu cihat a zkusim to.
Jsem ted zjistila, ze dyne se rozhodla byt taky popinava a pouzila na to blizkou vetev merunky :)

baltik Statečná
Taky jsem jednou sklízela na vršku broskvoně. Sousedovic.
baltik To je dobrej lampion :)
andulka01 coby ne. Urcite tam trochu slunecni misto je

Lilie jsou boží!
Vilemina To je ale krasna zahrada! Presne tkove mam nejradsi.
Vilemina krásná zahrada ![]()
Teď mi volali sousedé z chalupy, že jestli nám mají zalít rajčata, že asi chcípaj. Achjo, jsem zvědavá, co tam zítra najdu. Ale teda moc si vážím, že si všimli a zavolali ![]()
Vilemina to je nádhera ![]()
Hrozne me potesily moje rajcata na balkone. Zkousela jsem je pestovat na starem balkone, ale tam byl vynos dost mizerny, dozralo jen par kousku, ani na salat to nebylo. Pri stehovani jsem nasla par let stara seminka, tak jsem je zkusila zasadit. Seminka vzesla, tak jsem je pak narychlo pichla do samozavlazovaku po ctyrech. Moc jsem od nich necekala. A ono se jim na tom balkone takhle stisnene evidentne libi ![]()

Pinot Noir ty máš tu zahradu tak krásně využitou...
Koupila jsem si eustomu v květináči a cestou domů ulámala všechny poupata.. fakt jako ![]()
Vrhnu sem zase trochu barev.

Tyhle vysoké afrikány jsou boží, měla jsem je už loni, příští rok určitě zase. Toto je jedna rostlina.

A přistřihla jsem čumilovi peří. ![]()

bublifuk děkuju. Eustomu jsem si musela vygooglit. Krásná. Myslíš, že už nenasadí nová?
Zuzuli juuuu, krásná balkonová úroda!
Myslim, že mám (mimo jiné) podobný druh a taky plodí jak blázen, jen ještě nedozrávaj, máme míň slunce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my