Pinot Noir To byla úroda, co máš za odrůdu? Potřebuju další keř na jídlo, angrešty a rybízy mi nestačí![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Liesel je to Brown Turkey.
Pinot Noir Děkuji
Karja Mám dobrou zkušenost s Ostalkou/cinii. Vyseté v létě kvetou na podzim. A ještě souhlasím s Pinot Noir Měsíček kvete na podzim a zvládne i první mraziky. Kolikrát mám květy je začátkem listopadu. Ale je u zdi, kam se opírá slunce cele odpoledne.
notna Díky, cinie jsou fajn, tak to zkusím;-) Měsíček i afrikány mi smrdí hrozně moc:-D,
Pinot Noir Psalo se to tady mnohokrát, ale než bych to našla...chtěla bych dát dárkový poukaz do nějakého zahradnictví, kde mají pěkné věci nebo něco jiného než klasické věci, napíšeš mi prosím jen stručně, kde ráda objednáváš?
Děkuji za nabídku, ráda využiji![]()
Pinot Noir Ctenice jako primo v zamku? A cenove to neni prestrelene? Konecne otevreli silnici od nas kolem Ctenic, dosud jsem jezdila k nasim radsi pres Kbely. Jo to kdyz mas neco vzdusnou carou asi kilak
, takze jsem tam vlastne nikdy v zivote nebyla.
Jako kazdorocne se pochlubim motylim kerem na statku u tchanu, zasadila jsem asi pred 10 lety. Nikde jinde se uz podobny uspech neopakoval, zezano minimalne, pocet motylu v podvecer desitky a desitky 
Ty jehlicovitý astry jsem si loni poznamenala od Pinot Noir a jsou hrozně krásný

Moc hezká úprava keřů, kdyby se chtěl někdo inspirovat.
Karjano, nejhezčí rostliny mi přišly vždycky z Safro (Havliš), ale mají menší možnosti dopravy, déle to trvá, je to prostě komplikovanější.
Spomyšl a Flos jsou klasické eshopy se vším všudy, tj. přehledné stránky, snadná objednávka, veliký výběr, hlídače zboží, různé způsoby platby, jasný postup reklamace... Kvalita rostlin je proměnlivá a člověku, který očekává, že doma rozbalí rostliny, které budou vypadat jako ty nejhezčí přímo v zahradnictví, se je obvykle bojím doporučit. Ale já s tím nemám problém, nakupuju tam opakovaně.
Další věci mimo kytky se myslím dají nakoupit v Líbenicích (Truhlíkov), nebo u Chládka, ale nemám s tím zkušenosti.
Jos ten motýlák teda je! ![]()
Zu krásné, a kolik mají poupat! Já je letos nemám, je to další položka, se kterou jsem naletěla tomu pitomýmu eshopu Semena on-line. Nevyklíčila ani jediná. ![]()
JankaM Není to u zámečku na Malé Skále?
Jos Krasavec
Sweet Potato je ![]()
Pinot NoirDěkuju za přehledne info, nějak to vymýšlím;-)
Karja toho Chládka úplně nedoporučuji, mám to tam vcelku ráda, ale hlavně restauraci
(mají výborný Roastbeef) na kytky tam občas zajdu, ale celkově mi nepřijde, že cena odpovídá kvalitě, natož aby ses tam táhla 150km. Je to spíš takové Fancy zahradnictví s kopou serepetiček, ty kytky zabírají pořád min prostoru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my