Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 16:26

MPLee 

ta první fotografie mi připomněla, že se vás tady potřebuju na něco zeptat:

budu teď zadávat k výrobě zábradlí na střešní terasu - a aby to bylo pro Ronýska bezpečné, na co si mám dát pozor? nějaké min.rozestupy tyček, výška, spodní mezera atd. chci to mít zabezpečené tak, abych nemusela mít o něho strach

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 17:04

Potrefenáhusa operace provedena.

teď se budu bát, že umře 

kocour docela držel pěkně, poctivě jsem rozhrnovala chlupy a tekutinu vmasírovala do kůže. jenže chlupy má stejně mokré a dost, a to jsem minula jen půlku. víc jsem prostě nedala, ale mám pocit, že si na to místo kocour dosáhne a bude si to olizovat 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 17:33

RoSa  určitě bych si dala pozor na rozestup tyček, nám tam bez problému proleze  Ale naštěstí je za zábradlím ještě metr kačírku, tak tam máme narovnané truhlíky. Ale nemůžu ho nechat na terase bez dozoru, protože sousedům se po terasách prochází kočka a bojím se, že by za ní vystartoval... Ale myslím, že Ronýsek je dost velký na to, aby každé zábradlí memlo ty tyče u sebe tak blízko, že neprojde. I výška by měla být ok si myslím 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 17:43

MPLee 

díky za reakci! No u nás bude zábradlí končit až u okapu... bude na míru, takže rozestupy si můžu určit dle libosti... Není na to nějaká pomůcka? jako třeba u koček, že prolezou takovou dírou, jako mají fousky na čumáčku...

a potřebovala bych právě, abych ho tam mohla nechat bez obav - když jsem na druhém konci bytu, je v tu dobu bez dozoru...

a nebo nebylo by lepší skleněné?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 17:52

Zina Hlásim, že Percy sa už hráva aj von!

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 18:50

Wanda von Dunajew Taky mame posledni stene z vrhu, dokonce jsme si ho brali az v 12 tydnech, a je to pohodova zdrava fenka, kterou jsme uspesne uchovnili. Nevim, jake jste si vybrali plemeno, ale urcite bych se na nej sla nejdriv nezavazne podivat, omrkla nejen psy, ale i chovatele a prostredi, kde psy maji. Pripadne nemate nekoho, kdo se v tom plemeni vyzna, koho byste si mohli vzit s sebou? My jsme se taky trochu bali, abychom si nevzali nejakeho chcipacka, protoze to je nas prvni pes, tak s nami sel stene omrknout i veterinar z rodiny. Zatomco jsme si povidali s chovateli, on si se stenetem i matkou hral a pri tom omrknul, co se dalo, jestli jsou zdravi a podle standardu.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 11:55

Jedna vzpomínková ... 

(Takto na mě Jollinka koukala první den, když jsem si ji přivezla) 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 13:15

Dalia to je pohled  

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 13:19

Dalia 

To je drobeček. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 13:32

jinx Ellen Byla to taková malá rukavička.  Láska moje ... 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 14:55

Všimla som si, že sa tu nedávno riešili kliešte a obojky/pipety. Nenatrafila náhodou niektorá z Vás na prírodnú pipetu, ktorá účinkuje? Frontline u nás nezaberá, v lekárni majú ešte druhú na rovnakej báze (lacnejšia, ale teda tiež nebude zaberať), Bravecto dávať nechcem.

Poprípade má niekto skúsenosť s Advantixom?

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:07

Dalia Štěně bišona je nádherné .  Vždycky mi připomínali takové ty plyšové pejsky na ovládání, co chodili a občas zaštěkali :-).

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:22

Dalia plyšáček 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:24

999 nolita Ano, vypadala jako plyšová hračka.  A vyrostl z ní velký mazel.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:30

DrowRanger My jsme jeden rok zkoušeli nějaké přírodné olejíčky a nezabíralo z toho vůbec nic. Já letos zas jak obvykle nevím. Ve flatí skupině na FB lidi hodně chválí šampon Rival Duo, tak možná dám šanci tomu. Blbý je, že se v tom musí pes jednou za měsíc vykoupat (a my normálně koupeme tak dvakrát do roka).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:38

Zina ten šampón vyzerá dobre, my tiež nejak často nekúpeme, ale pes to väčšinou vyrieši za nás tým, že sa v niečom voňavom vyváľa...Popozerám ešte dáke recenzie a asi ho objednám.

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:43

Dalia to je klubíčko

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:34

paktofonika Super, a začal sám, nebo jste mu s tím nějak pomohli?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:43

Zina No ja myslím že sa mu nepozdával výber hračiek. Minulý týždeň som po dlhej dobe vzala tanier a bol v siedmom nebi.  

Teraz sa mi trochu nepozdávajú jeho predné laby má taký rozbiehavý postoj. No už som si samozrejme stihla čo to prečítať a už ma chytá panika.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 11:02

paktofonika Rozbíhavý jako na tom prvním obrázku?

Někdy je to genetické, ale může za to moct vápník, respektive jeho nedostatek, a dá se to jeho dodáním srovnat. A samozřejmě je na to dobrý barf a krmení kostma. 
Hlavně paniku zaraz, je dost velká šance, že se ti to jen zdá, člověk když psa (nebo sebe) hodně pozoruje, tak si diagnostikuje leccos :-). Případně ho pro klid duše někam vezmi ukázat.