Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:05

Kokoska 

Fakt doufám, že budete toho chlápka-majitele vlkodlaka důkladně popotahovat. 

Offline Kokoska
35017 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:08

Ellen Tak určitě za ním zajdou, zeť je docela tvrdý, když ho něco naštve, uvidíme.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:10

Kokoska 

Držím palce! 

Já si vždycky myslím, že takovéto věci by neměly těm vykukům jen tak projít, protože pak bude pravděpodobně nějaké příště a třeba to dopadne ještě hůř. 

(Boj s větrnými mlýny, vím. )

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:40

Kokoska hele můj pes, když se před domem porval se psem sousedů, tak já jediný, na co jsem se zmohla, bylo volat jméno toho cizího psa... von je to celkem adrenalin 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:40

Kokoska chudák malej

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:41

Bowle pondělní pohodička 

Offline Kokoska
35017 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:52

Potrefenáhusa Nevím, naštěstí jsem to nezažila. Naši nechtějí Sida vozit na chalupu, že tam je vlčák - útočník, tak tohle bylo kousek od pražského bytu.

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 06:50

Potrefenáhusa ze? ja, i kdyz jinak klidna osoba, jsem dostala ucebnicovy hysterak

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 08:58
Reakce na Zina:

Potrefenáhusa Ještě tu s vestičkou! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:21

Ono pri tom riešení konfliktov asi dosť záleží aj od povahy človeka a od toho, či má malého/veľkého psa. Keď môjho napadol ridgeback, neodvážila som sa medzi nich siahnuť, ten pes mal hlavu ponad môj pás, asi by som ho ani neudržala. Ale muža (doma mal rotwajlera a kríženca rotwajlera a akity inu) som videla niekoľko ráz trhať od seba jeho psa (kríženec akity) od iných veľkých psov (fenka vlčiaka, veľké krížence a pod., na dedine boli tieto strety časté...), proste nebál sa a skočil medzi nich, drapol ich za obojky a držal. Vedel, že jeho pes mu nespraví nič a nechcel ich nechať potrhať sa - ja som z toho mala infarktové stavy, lebo ma vždy napadlo, že ak by ho ten cudzí pes dohrýzol, asi by som sa tam zložila...Ale prekvapila ma reakcia majiteľov druhého veľkého psa, ktorí väčšinou len pozerali s otvorenými ústami, ako muž drží 2 60kg psi, až som na nich musela vždy zrevať, nech si láskavo berú toho svojho...

Osobne som nikdy medzi môjho psa (malé lemená) a veľkého psa neskočila, našťastie terajší pes sa vždy podriadi a obráti na chrbát, zatiaľ sme nestretli takého agresora, ktorý by ho napádal Ďalej, inak neviem, čo by som robila.

Offline 999
19827 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:30

Potrefenáhusa Rufík s vestičkou, to se neokouká....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:34

DrowRanger No keď Amy napadol pes tak mi bolo všetko jedno  a trhala som ako o život. Majiteľka v klude: Ale Dunčo(vymyslené meno) ved je to len šteňa.  Našťastie mala "len" prehryznutu kožu ale nervy som mala riadne a triasla som sa ako osika ešte pol dňa. A Amy nič, má rada všetky psy. Veľké, male, vrčiace, hravé, staré, mladé, fenky, psov  Som rada že ju to nepoznamenalo. Ale keď ju napadol pes prvýkrát asi keď mala 3 mesiace tak sa ten prvý rok bála a vždy si lihala na zem, to robí aj teraz ak si nieje istá. A to isté robí aj Percy. Napr včera :

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:40

Kolegyně měla na stehně velký jelito od svýho psa, když ho tahala ze rvačky, cvakal kolem sebe a ani nevnímal, že kousnul do ní, ono to zas není taková sranda to rozhánět.

Jak jsem psala, já měla čendu dost pokousanýho dvakrát, ani u jedný tý akce jsem nebyla, jednou ho vedla moje máma na vodítku, to vyběhnul výmarák mezi autama a šel prej rovnou po něm, Čenda měl prokouslý stehno a černý jelita na celým břiše a vnitřní straně stehen, podruhý se stalo mýmu bývalýmu, že na ně vyběhli dva vlčáci, co hlídali autobazar, otevřenou bránou a taky rovnou po čendovi, ex byl naštěstí duchapřítomnej a zahnal je klackem, jinak by bylo po čendovi, to byl pokousanej taky dost, nemohl ani několik dní chodit.

A pak ještě pár menších šarvátek, ze kterých nikdy nic vážnýho nebylo a s tím Bertíkem ze 4. patra, se kterým se nenáviděli až za hrob, to byl černej kříženej labrador a protože byl jinak dost vzornej, chodil většinou navolno a taky se párkrát zadařilo, že jsme na něj kápli hned za vchodovýma dveřma, taky měl Čenda od něj párkrát díru v kožichu.

Ale je to debilní, ne že ne, taky vím u nás z parku v průběhu těch let o dvou psech, který jinej pes zabil...

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:43

999 

jak jsem to včera hledala, ještě jsem našla pár vtipnejch

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:43

bitka o kaštan

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:44

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:45

Offline Potrefenáhusa