je to hnusný moc

je to hnusný moc

Potrefenáhusa ten ulížený pohled, co po tobě loupnul ...![]()
![]()
nolita o Rufíčkovi je jistý, že žádný labradoří předky rozhodně nemá :-D
nolita ale náhodou, když je venku 40, tak usilovným tréninkem se to trošku přemoct dá

Potrefenáhusa šikulka ![]()
moonlight Já vidím labradora, nebo u výroby určitě byl, podle vzhledu i podle toho, že právě nestatuje na břehu :-).
Potrefenáhusa Ještě tu s vestičkou!

beznohé lenošení
Další, co loupe vočičkem. ![]()
Potrefenáhusa Ale vidím, že v tý vodě musíte bý taky ![]()
Potrefenáhusa co se divíte, já mít takový nakadeřený načechraný ocásek, do vody taky nelezu, kdo má pak znova čechrat ![]()
Jiná Realita Zrovna jsem chtěla napsat, že vějíř se přece nenamáčí!
Au au ![]()

Kokoska Chudinka malej...
Ale prý se to hojí, nic z toho neteče a pes je celkem v pohodě.
Kokoska to je strašné
Dúfam,že sa to rýchlo zahojí a miláčik z toho nebude mať príliš negatívne spomienky.Našu Lily ešte ako malú rafol susedin pes a odvtedy sa bojí všetkých veľkých psov,keď sa k nej príliš priblížia.
Kokoska Chudáček malej. To vypadá fakt hrůzostrašně. ![]()
No ještě jak to má kolem oholené... dvě díry do psa ![]()
Prý ten majitel na útočníka jen volal jménem, žádný povel "Ke mně" nebo "Fuj" aspoň... prý to vypadalo, jak když čoklovi fandí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.