No taky že jo, jsem jak na trní ![]()
Jednorázově nebo prostě jednou za čas bych eště brala. Holt musim počkat co z toho vyleze... naštěstí jemu to asi nijak nevadí resp. jiný zjevný potíže nemá, pokud můžu soudit podle chuti k jídlu ![]()
No taky že jo, jsem jak na trní ![]()
Jednorázově nebo prostě jednou za čas bych eště brala. Holt musim počkat co z toho vyleze... naštěstí jemu to asi nijak nevadí resp. jiný zjevný potíže nemá, pokud můžu soudit podle chuti k jídlu ![]()
barbucha jo, vyprat samozrejme potrebuje, ale oni po tom zachvatu chvili smrdej teda, nejen, ze se v tom vyvalej, ale ten smrad vylucujou kuzi, ci co. To bylo hned poznat, ze pes mel zachvat, jen clovek otevrel domovni dvere...
Aha no vidíš... smrděl teda fest ![]()
moora myslím, že se jim v křeči stáhnou anální žlázky, ne?
barbucha chudak oticek, tak snad bude ok ![]()
barbucha ach jo, držte se
můj kocour začal mít epileptické záchvaty asi rok poté, co mu diagnostikovali cukrovku a nasadili inzulin... pak už to bylo rychlé...
No, tak Otík měl právě další záchvat. Myslím, že o epilepsii se nedá pochybovat
Volala jsem na veterinu a mám den dva počkat, jestli bude mít další a jak často
Veterinář pravil, že je taky možnost že pes absolvuje pár záchvatů v krátký době a pak už nikdy víc, ale takový štěstí my mít nebudem bych řekla... no a až se ukáže ta četnost tak by mu případně nasadili prášky, který samozřejmě nezaberou hned, ale který kvůli zas vedlejším účinkům nechtěj dát okamžitě aby to nebylo zbytečný...
Peklo to bylo, strašnej pohled. Asi půl minuty, a já si jdu dát lexaurin. Otík samozřejmě zmatenej, chudák.
Rychlý, jo?
Tak vono je to značně vysilující, zjevně. To ten malej organismus nemůže dlouho vydržet... pokud by měl mít ty záchvaty často, nevím jestli má cenu ho nechat trápit. Ještě tak jednou za tejden by se dalo, ale několikrát denně by už asi byl život na hovno... No, uvidíme.
barbucha To je mi líto, chudinka malej...
barbucha Zkusila bych si vyhledat, kde vam udelaji CTcko hlavy, ona to ta epilepsie nemusi byt, to co mel Inkoustek taky vypadalo jako epilepsie, nejdriv mu nasadili prasky na tu, a az kdyz nezabrali, nasadili mu kortikosteroidy na tu meningoencefalitidu, co mel (a buldocci na ni pry trpi). Cas je kriticky. Hodne stesti.
barbucha
držíme palce
barbucha Ach bože.. moc držím palce! ![]()
Dík za podporu všem!
Eště ke všemu před chvílí přišel Otík do obýváku, přičapnul - a vyčůral se. Normálně, jako by byl venku
A to už nebyl nijak zpitomělej, chodil tady, navečeřel se... Tak to teda nevidim nijak růžově.
barbucha no jako nechci vás strašit, ale jestli se mu z uší něco neprotáhlo někam dál do hlavy :/ myslím na vás moc. informujte o vývoji ![]()
barbucha Ach jo
Držíme palce i tlapky
To je klidně možný. Navíc ještě ta dočasná teta mu nechala odstranit nějakej výrůstek na hlavě a histologie nebyla zrovna růžová, tak buď ten ušní zánět postoupil dál nebo taky může mít metastázu. Už jsem jí psala, ať mi pošle přesnej výsledek, ať to můžu předat veterináři.
Blbý je, že u těch epilepsií pramenících z nějakýho zranění/nádoru mozku, není medikace moc účinná. A prognóza špatná.
@barbucha
Ale ne, to je hrozná smůla, že se Otík takhle sype. Moc bych mu přála, aby si u vás užil spokojený život nějakou delší dobu, a souvislou.
Tak nám přišly propozice pro sobotní závod. Převýšení 615 m na 5km trať, to zdechnu ![]()
barbucha Ach jaj, to je mi ľúto ale treba myslieť pozitívne. Pes môže žiť aj s epilepsiou a to aj veľa rokov. Môže to byť iný problém ktorý záchvaty spôsobuje. No musíte myslieť pozitívne, to určite zvládnete ![]()
barbucha Moc vám držím palce, oběma! ![]()
barbucha Chudák Otík, nemáte to jednoduchý ani jeden. Držte se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.