Potrefenáhusa Pro pametniky: v roce 2018 bylo takove horko, ze Ruficek vlezl do rybnika a plaval!
Goliasek krasavec jako obvykle, ale ta predposledni fotka
![]()
Potrefenáhusa Pro pametniky: v roce 2018 bylo takove horko, ze Ruficek vlezl do rybnika a plaval!
Goliasek krasavec jako obvykle, ale ta predposledni fotka
![]()
Nejsem schopna komentovat každou fotku zvlášť, nějak se tu orodilo. Proto jen, jsem unešena veškerou dokumentací. Tohle vlákno je NEJ a všichni tady jou krásní a k pomazlení ![]()
.
píšu si.
trochu to tu vytapetuju

moora jak macha tema kridylkama!!!![]()
Potrefenáhusa ruficek ![]()
moora to je nádhera. ještě prosím napiš, na co koukám.
Stará Stanová Kůže mláďata papouška žako, budou jim 2 měsíce
moora Páni, ti tedy jsou! ![]()
Rufíčka v rybníce si dej zarámovat, kromě jedinečnosti okamžiku to je i krásná fotka!
Všichni jsou tady ![]()
![]()
moora
já ty emzáčky prostě miluju ![]()
Jsou nádherní, úplně ňuňuňu.
Bady má dnes kulatiny, deset. Cítí se teda maximálně na polovinu, myslím. ![]()
A bohužel jsou to dneska taky dva měsíce co Miminka odešla. Furt to bolí.... ![]()
Takovej zvláštní den.

Kora tak to je smutná a veselá zpráva najednou...
oslavenci gratuluju ![]()
Kora Badíkovi vsechno nejlepsi a ještě dlouhý roky! Mimi je mi moc lito, tohle je vzdycky hrozny ![]()
![]()
Jé, šeredky už vypadaj k světu! ![]()
Ačkoliv vedra trvají, Otíček přestal línat. Bylo to teda strašný, stačilo ho jednou pohladit a člověk měl fakt plnou hrst chlupů... A tak dva dny najednou nic! Záhada, ale za mě dobrý.
Hrozný je, že jak se nedá v tom hicu pořádně chodit, strašlivě, ale strašlivě přibral. Já se divila, protože co se mě týče, dostává zmenšený a přísně dietní porce. Divila jsem se až dodneška, kdy jsem přistihla toho vola, takto milostpána, jak nebožátku vyhladovělýmu podstrkuje soustíčka řádně obloženýho chleba. Ještě mu to krájel, aby to měl tak akorát!
Takovej škandál, jakej jsem ztropila, náš barák dlouho nepamatuje. Ještě jednou je přistihnu!! ![]()
dzizisketa dekujem, jen jestli by zaramovani tu mobilovou kvalitu sneslo
Ruficek byl z plavání řádně unaven

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.