Potrefenáhusa Ta packa u šicího stoje mě fakt rozesmála. Představa, že se rozjede...
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa ty jejich packy, když asistují u čehokoliv, miluju ![]()
Potrefenáhusa Minigoliášek mě vždycky dostane ![]()
Zdarec z chalupy 
jinx krásny pes.
Včera sa malý snažil trenovať Elzu. Počula som len "sadni,sadni, ty nemusíš". Tak som potichučky išla pozrieť a tam Elza stála a čakala na pokyn. Vedla nej stál Murko. Pred nimi stál malý s kúskom chleba, po povele sadni si sadol Murko.
To je dobrý! ![]()
Ráno se vzbudím a nade mnou obr
. Potom se vyvalil a nechtěl mne pustit do práce.

Malvin ufff, riadny obor ![]()
Pridem domov a ani sa nehne, ziadne privitanie, nezaujem, nie je spravny cas prichodu ![]()

Janulik03 Ridgeback! Pro vyvolání reakce bych ji zkusila postříkat rozpřašovačem na kytky :-D.
Malvin Krásný obr! Taky nad sebou občas jednoho mám ![]()

Zina kto by to bol povedal, ze zrovna ty budes az tak zakerna?
Ono by stacilo s nim prist do miestnosti
Noren Jé, ten už tu dlouho nebyl. Jak se směje
Janulik03 :-D. Teď je teda ještě otázak, jak Elzička ví, že je rozprašovač nebezpečnej :-D.
Noren Jee Kvido. Aký je vysmiaty ![]()
Zina
striekame predsa kvety, ehm.
Muz vysypal pri branke strkom taky priestor aby tam neskakala a vzdy ked to urobila, striekolnsmerom k nej rozprasovacom. Lenze ona nie je sprosta a prve co urobila ked letela k branke a bol pobliz, tak najprv k nemu ze pomojkat a ked nevidela rozprasovac, hups na kamene. Mrcha!
A tuto hru na svhovavacku hraju zakazdym
Janulik03 Mno, já to tušila :-D. Jsem už tady asi psala, že máma s tím taky odháněla Bartíčka, když chtěl jít pracovat do záhonu a fungovalo to bezchybně, ale při hlídání Terka ale zjistila, že na vodní plemena to jako trest tak úplně nefunguje :-D.
Zina uz vieme zd susedov krizenec vlciaka a labradora miluje vodu.
Bazen maju v tahu.
Vsichni zdejsi mazlicci jsou skveli!![]()
Friga pozdravuje

Friga tiez nejaka znavena, flamovala? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí