Zina Pôjdem v pondelok tuto na úrad a zistím ako to je, ale podľa toho čo sa píše na stránke Mč je to podľa trvalého pobytu. Na Slovensku som ich takisto prihlasovala podľa trvalého pobytu. Ja si môžem prihlásiť trvalý pobyt až po 5 rokoch ináč by som ho už mala.
Chlpáči a iné
paktofonika Tak se pak poděl o čerstvý informace, já a Rosa budeme určitě zvědavý na update :-). Mě to teda tenkrát pěkně štvalo, že si nemůžu Terka přihlásit do Prahy, měla jsem takovou paranoidní představu, že ho někde odchytí a odlifrujou mi ho do Budějc :-D.
Zina Tak ma nestraš, do pondelka s nimi nepôjdem ani na prechádzku. :D Informácie podám, priznám sa, že teraz som mala rôzne iné veci na hlave a akosi som sa spokojila s info na stránke, že som to osobne ešte nezisťovala. Bola by som ale nerada, keby to bolo brané tak, že sa vyhýbam vysokým poplatkom za psy. Ako si písala v úvode, ročný poplatok za dva psy je nič oproti tomu čo nechám na veterine. No veď len čo som ich bola očkovať a už by som mala jedného prihláseného.
A dnes sme boli na boston zraze. Fotky nemám, teda mám ale je to samá machuľa. Amy ani Percyho to veľmi nebralo, mne očúral jeden pes nohu a priateľovi počúral iný pes bundu. :D
paktofonika Myslím, že z toho tě nikdo podezírat nebude, zvlášť s těma epesníma postrojema a bundičkama a vším okolo :-) :-). Na to spíš vypadám já s Terkem - odrbanej obojek a už zase nasrsťuje jak medvěd, což je podle valný části fletařů jasný znak zanedbanosti!
RoSa Děkuju, žes zmínila to pojištění, už se na to se Cidem chystám skoro rok, a pořád ho nemá :-/.
paktofonika prosim ta, naco ti je trvaly pobyt? Clovek akurat pride o slovesky obciansky a cesky samozrejme nedostane. Okrem volebneho prava do komunalnych volieb (co je posledne roky dost problematicka vyhoda) si neviem predstavit, na co by mi bol. Obcianstvo to je ine, ale minule som si len precitala ten zoznam, co vsetko je na to treba, a zas ma presla chut to riesit na dalsich pat rokov.
můžu vřele doporučit ČPP (ne, nepracuju u nich) ![]()
plněj skvěle, rychle, bez problémů - vyzkoušeno ![]()
continuity No práve kvôli občianstvu, potom by som mala dostať akýsi papier s potvrdením trvalého pobytu v Čr no a budem musieť mať pas. Ako to je ešte hudba budúcnosti, ako to bude neviem.
paktofonika prosim ta, naco ti je trvaly pobyt? Clovek akurat pride o slovesky obciansky a cesky samozrejme nedostane. Okrem volebneho prava do komunalnych volieb (co je posledne roky dost problematicka vyhoda) si neviem predstavit, na co by mi bol. Obcianstvo to je ine, ale minule som si len precitala ten zoznam, co vsetko je na to treba, a zas ma presla chut to riesit na dalsich pat rokov.
Proč je volební právo do komunálních voleb problematická výhoda?
RoSa Ja je zas doporucit nemuzu, ale mela jsem u nich urazovku pro sebe, ne psi.
Me nikdo nikdy nekontroloval
Oba Otiky samozrejme prihlaseny.
Jo a myslim, ze ten poplatek z druhyho psa je nejak vo hodne vyssi - za jednoho platim myslim asi 1500, a obavam se ze to snad neni dvojnasobek, ale este vic.
tak musíš si nejdřív nastudovat výluky ![]()
u ČPP mám jen toho psa, protože Koop, kde mám vše ostatní, tohle bohužel nenabízí
barbucha mě jo, právě na tý Klamovce, to byla ještě Sára malinká, takže možná nějak před 18 lety to mohlo bejt
A kuk!

Tady je strasne malo psu. Ale kdyz uz, nikdy jsem nevidela zadnyho na volno... vo exkrementech na chodniku nebo trave ani nemluve. Neexistujou ![]()
RoSa Tehdy to zarizovali jeste rodice, uraz, ktereho se to tykalo, se mi stal v 17. (o noze uz jsem tu mluvila, ne?) My Zizu teda zatim pojistenou nemame, pojisteni nam nabizela ceska a kdyz jsme si precetli vyluky, tak treba na to, co mel Inkoustek, by se to stezne nevztahovalo....
barbucha Za jedného psa je poplatok 1500 a za druhého 2250
Jo? Tak to jsem se asi nejak prehlidla, to neni tak hrozny jak jsem si doted myslela.
barbucha mi tak se*ou, ze tu vyhlasku furt neschvalujou!!
Kterou?
barbucha no psi na volno zakaz neasi![]()
Prosim vas to i jsem tak chtela, ju?)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje