Potrefenáhusa chacha, paní divoká bude za chvíli příst a přešlapovat na kanapi ![]()
Chlpáči a iné
Ounz jako nevim, to spíš její pani matka, která je docela vochočená, v tu jsem vkládala dost nadějí a ta už si párkrát byla gauč obhlídnout, ale myslim se bojí dost Goliáše i pejsků. I když kdo ví, tuhle jsem večer vypouštěla Goliáše ven a pani divokou jsem načapala hned za dveřma na schodech, tak třeba tam měli dostaveníčko? ![]()
Potrefenáhusa no ony sou ty kočky dost nevyzpytatelný, svýho času Máša (Buchtička) utíkala před Ryšákem a on ji dost agresivně honil a teď naráz, když padla kosa na kámen (krásný léto a oba chtěli bejt venku furt) to najednou mohli bejt spolu na jedný zahradě, dokonce ve vzdálenosti jednoho metru (považte!) seděli vedle sebe
999 Vzpomněla jsem si na ten starej vtip o koni, kterýmu měl majitel fouknout do tlamy prášek proti zácpě ![]()
Isca Tak ten neznám :-).
999 No, pak veterináři na dotaz, co že se mu stalo, odpověděl strhanej a zbidačenej majitel: "Kůň foukl první".
Nástup na véču!

Miru ta černá je taková úplně heboučká a huňatá, jak plyšová a celá taková jiskřivá, ty černý kočky jsou fakt takovej jak speciální druh ![]()
...no a jak bude zima, zhoustnou jim kožíšky a jsou jak kuličky, jak říkáš, plyšáčci...
(já jim pak říkám, že jsou jak takový buclatý buchtičky, jen je umačkat![]()
)
Potrefenáhusa Podle samostatných fotek jsem myslela, že ta mourovatá je daleko větší, než černá. ![]()
Ale krásné jsou obě. ![]()
Potrefenáhusa krásný
jak ty kočky ví, kam mají jít :-)
Miru Matýsek, ač kočka domácí, taky na zimu zhoustne a je z něj kulička... úplně bych ho umačkala, ale nechce :-) (z těch mých čtyř koček nechce nikdo moc mačkat...)
Magráta Tak to je škoda, ja tar rada umačkávam, ale vlastne nepoznám mačku ktorá by sa nechala bez protestu mačkať. Sestrin kocúr je pán dôležitý a umačkanie by ho skompromitovalo.
...tak aspoň chviličku, než se z náruče vykroutí![]()
paktofonika Mívali jsme kočku co se nechala neomezeně mazlit, hladit na bříšku bez následků, postrkovat po zádíčkách po gauči a tak všeobecně ňuchňat. Ale celkem záhy jsme o ní přišli, imho si ji prostě někdo odnes
Magráta Loki je zatím mačkací, dokáže vytuhnout v jakékoli poloze, do které ho namáčkneme. Snad mu to chvíli vydrží.

Potrefenáhusa vždycky, když paní divokou vidím, prostě před sebou vidím kočku šklíbu
nemůžu si pomoct.

náš kocour je k mé velké lítosto stále divoký kocour, který se navíc hrozně bojí. já to u něj mám nejlepší, ode mě se nechá hladit, i na bříšku, ale jen venku. doma prostě na gauč nejde, ani by si k čllověku nesedl, jen čeká, až dostane jídlo a jde pryč. a stačí nějaká větší rána, bouchnutí dveří, cokoli, a bere nohy na ramena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje