Janulik03 to mi přijde jako ta dobrá varianta, i když nějakou příčinu to určitě mít bude.
Chlpáči a iné
Kolegyna ráno prišla do práce s tým, že boli s yorkšírom cez víkend na pohotovosti. Nemohol sa vycikat a našli mu močové kamene. Skúšali mu ich vrátiť späť do mechura zatiaľ a to dva dni po sebe. Na druhý pokus sa to podarilo a teraz čakaju na operáciu, lebo už tam má zápal, tak sa musí preliečiť. Chudáčik maličký, to musela byt strašná bolesť. Aj ked samozrejme v anestezii to robili.
Janulik03
Držíme všechny tlapky. Když se neví, co to je, to je vždycky nejhorší.
Ne že by neměla na svědomí pár vylomenin, ale spíš jde o celkové nastavení aktivity a povahy a hlavně prostě potřebuju ten dlouhý čumák ![]()
Sweet Potato Ďakujem. ![]()
dzizisketa Mne buldočkovia prídu zlatí, krásni, ale zdaju sa mi málo pohybliví, aj ked viem, že to nie je pravda. Takí akože narábat s nimi opatrnejšie. To robí ten pohľad majitela obludy ked vidí menšieho psíka.
dzizisketa ale vono to někdy překvapí, já jsem si fakt nikdy nemyslela, že malej pomalej pes s krátkejma nožičkama bude někdy kompatibilní s akčním mladým praštěným vodním psem a vono je to úplně v pohodě

Vstavat!!!

Potrefenáhusa Ta tvoje smečka je stejně nejlepší. ![]()
Janulik03
a kdy budeš vědět výsledky?
Magráta mali by sa ozvat do konca týždna.
Potrefenáhusa milujem ich, všetkých
Potrefenáhusa A máš někdy všech pět pohromadě? ![]()
Bledule nejvíc naposled minulej tejden čtyři a Rufíček to dost špatně nese
Goliáš na ně syčí, hlavně často ráno si musí vysyčet sklepem cestu na snídani :-)

Potrefenáhusa Vono dost pomáhá, že ten druhej pes je fenečka :-)).
Zina to každopádně! A ještě splachovací... jiná už by ho roztrhla vejpul

Tak když je člověk zvyklý na tohle, tak mu všechno ostatní připadá pomalé ![]()

dzizisketa Jí to hodně baví, žejo? Jak už reje těma tlapama :-)
Nerada dávám odkazy na facebooky aspol., ale tahle zákeřná kočička mě pobavila :)
Edit: protože to asi neumím ![]()
černobílý záda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje