Dadoo ale to je moc zlej a hladovej pohled!!!!![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa LOL, to bude jejich mluvčí :-))
Dadoo jsou super ![]()
Dobré ráno, tak do kedy budeme čakať na ranajky??????

Janulik03 nějak to vázne!

Potrefenáhusa sme proste pomalé, no ![]()
Potrefenáhusa ked pozerám na tie schody. Tiež trpia pazurikmi? My sme natreli tmavým olejom a už možme zas. Samý škrabanec, ako sa Elza snaží zbehnuť a v zatačke tie pazury použije ako brzdu.
Janulik03 oni na ty schody moc nechodí, protože nahore do patra je pro psy zabrána, tak maximálně si chodí někdo rano lehnout k zabráně a mlátit do ni ocasem, taky jsou ty schody dost prikre zatoceny, takže běh moc nejde. Je na nich nějaká stará trvanliva jak olejová barva, která už mistama praská. Teď je čeká oprava koupelny, u toho asi zařvou ty nášlapy
Janulik03 třeba teď ![]()

Potrefenáhusa
mne sa tie schody páčia v bielej a aj s tými prasklinami. Vyzeraju tak autenticky.
Potrefenáhusa schody doporucuju zalepit kartonama, nam je to pri komplet rekonstrukci baraku zachranilo (schody byly opraveny par let predtim). mate je krasny
Zizinka je jasnej puzzlik, pak shoulder warmer a modifikovana lzicka. Vzhledem k jeji vaze to beru jako fajn trenink na dite...
viktorka_od splavu Díky! Už za 14 dní, nevim, jestli se těšim nebo bojim :-)))
Schody jsou pěkný, původní ze 30. let, akorát pod tou bílou jsou natřený na rezavě červenou. A dostat skrz ně nahoru moji krásnou secesní šatní skříněčku dost bolelo schody, skříň i mě, musela jsem od toho odejít :-)) Já už se fakt nikdy nikam nestěhuju, to bych to musela vyhodit z okna
Janulik03 Potrefenáhusa všude je to stejné.
K nám o čas chodí ještě jeden cizí kocour a ti naši se ho boji. Strašný řev, rvačky.. Tak se zapojujeme a Hlídáme je. A kočička odhanime. Kdyby naším neublizoval, ať se klidně nají. Ale takhle.. ![]()
Magráta no hrá na nedostupnú. Predsa sa nezníži na uroveň žobrania. Ale ked jej nasypem, to by so mala vidieť, len šmuhy by z nej boli vidieť, taku vyvinie rýchlosť. Z nuly na sto ![]()
Dadoo k nám chodí občas krásnej velkej zrzavej (
)kocour, ale neni kastrovanej, vždycky nám to tam celý zechčije, což teda taky nejsme úplně rádi. Ale přijde tak na den, dva a pak zase pul roku nic.
Potrefenáhusa kdyby pupek mohl do postele, dopadlo by to takto...
Solathis Tak malý dítě doufám neplánuješ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje