Nefunguje mi tvrdé i (nejde to napsat, chápete)
Chlpáči a iné
MP Marge aha, tak na mobilu mám nudle ![]()
dzizisketa a já znám erdelteriera Hašlerku ![]()
Kokoska ja ted ve skupine psi senior v nouzi objevila krasnho voriska, kterej se jmenuje Milos, tak jsem si rikala, ze bch si k nemu poridila jeste Andreje :D
Kokoska ja ted ve skupine psi senior v nouzi objevila krasnho voriska, kterej se jmenuje Milos, tak jsem si rikala, ze bch si k nemu poridila jeste Andreje :D
![]()
razorblade jezis, chudaci psi ![]()
viktorka_od splavu Kokoska
ty megasmajly vypadaj dost strasidelne...
přísahám že to tam předtím nebylo!:P
viktorka_od splavu Škoda, že jsem tu nebyla a už jeto spravený. ![]()
Měli jsme sousedy s erdelteriérem jménem Christ. Sousedi chodili do práce a čokl doma setrvale vyl a boural kvartýr, zejména když slyšel že se po šichtě vracej... a tak když slyšeli ten čurbes, vždycky na něj volali už z přízemí, že jdou domů - Kriste! Kriste!
My se zkraje vždycky vyděsili, že někdo spad ze schodů a dovolává se všech svatých ![]()
barbucha
To už je jak v tom vtipu “Ježíš tě vidí!”
barbucha my měli erdela, kterej se jmenoval Ego, co to o nás vypovídá? :-D
Jména už se vymýšlela v dětském vlákně, ale tam se netrvalo na písmenku, napadá vás nějaké pro fenku a začínající na N? Nora, Nikola ne, zatím přemýšlím o Nele. Prošla jsem spoustu psích webů, kalendář, ale to pravý jsem ještě nenašla ![]()
Potrefenáhusa jéé, nebylo by foto? ![]()
Zu někde hodně v hloubi rodinných archivů, nebyla jsem ještě na světě
Zu Nota? Notka? To byla lovecká fenka v jedné dětské knížce.
Narnie! ![]()
Sweet Potato líbí se mi to, ale nedovedu si představit volat "Noto" :) Hrozně jsem chtěla Týnu, líbí se mi taková tvrdší jména, jako třeba Loki, dobře se to vyslovuje ![]()
dzizisketa
a další vtipné je Nylonka ![]()
Zu a proč ne Týnu? Jestli se chystáte na šťěňátko od N, tak je to jedno, jak mu člověk říká
Zu Tak jedině No-týno. Když už jí hledáš jméno na Parfumanii. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje