A co Nina?
Chlpáči a iné
Sweet Potato Notýno je boží! ![]()
Sweet Potato Neroli :D nebo NafNaf?
Zu Kdž tvrdý, tak Nikita!
Jinak mi přijde jedno, co má pes v papírech, třeba Terk je Caracas...
Zina nikita bych se trochu bála.....vono fakt kolikrát nomen omen (tady by určitě někdo doporučil vyhnout se jménu Loki :-))
Potrefenáhusa Hele, to je možná trochu pravda, já to se Cidem asi tak trochu přepálila :-D.
Ale třeba je budoucí fenka bostonek, tak b se to navzájem trochu vrušilo.
teda t psilon mi trochu chběj :-D
Potrefenáhusa já to beru nějak hrozně vážně, je fakt, že je to jedno, ale když mi chovatelka psala, ať vybírám jméno, tak mi přišlo blbý si jí pojmenovat ofiko a pak jí říkat jinak ![]()
Ale jinak rodičů pes je Inuit, takže taky mu tak nikdo nikdy neřekl.
Ale Notýno je fakt nejlepší ![]()
@sweetpotato Nina je kamarádka, nevím, jak by to brala![]()
Ale je fakt, že ta Kris(Týna) byla vybraná dlouhé měsíce před konečným rozhodnutím, že teda do toho jdeme, takže už mlčím a až bude doma, pošlu fotky Notýny ;)
Zu tak jí do těch papírů vyber něco hezkýho od N, co se bude hezky vyjímat, klidně Narnie, Nebelvíra nebo co já vim a klidně ji říkej Týna, jako stejně jim pak člověk říká všema možnejma způsobama (pocem, ty hajzle třeba taky někdy
)
Kamarádka takhle absolvovala iks telefonátů na téma pokoušíme se změnit jméno již zapsané v plemenné knize, marně a stejně nakonec říká čoklovi úplně jinak.
Zu a co bude Notyna zac? Jeste muzete dat dve jmena - prvni od N, ale rikat ji druhym:)
to jako fakt nepujdeme ven?!

711990 tenhle smeták, barvu ještě netuším - Border na wiki
Dopadne to tak, nevím, proč jsem to začala brát tak vážně
Ale už úplně slyším, až něco provede : No, Týno!!!
viktorka_od splavu se tě ptá? Mně to oznamuje :-))
(máme stejný povlečení)
Zu nunu, ty jsou skvely!!! :) tak uz abyste ji meli!:)
Potrefenáhusa ikea?:-)
no musi pockat, az prijde domu nekdo cipernejsi, ja kdyz marodim jsem horsi jak kdekterej chlap
viktorka_od splavu jj, takový z druhý strany jen béžový.
Tak to bych na něj taky kašlala. Přeju brzký uzdravení
Potrefenáhusa tohle je z obou stran stejny a po okrajich ma takovej odsitej malej rantlik
dekuju
Zu Kolegyni má borderku Bertu. A od N, já bych klidně šla do Nery.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje