Kokoska ale byla fakt rozkosna a uplne se tam vyhrivala:D jen totalne cernocerna, bez ty klikaty cary na zadech, tak jak to ma clovek poznat....:)
Chlpáči a iné
711990 já bych to teda nezkoumala :D Ale užovky mívají takové žlutavé obloučky za hlavou, nevím, jestli jsou u nás i jiné druhy. Ale tak blízko, abych to detailně prohlížela, by mě nikdo nedostal. Pavouci mi nevadí, ale beznohá havěť není můj kamarád.
711990 No to je právě ono, že užovky se nevyhřívaj.
Samantha nojo:D je fakt, ze jsem uzovku videla na silnici max mrtvou:D
711990 V Novohradských horách jsme vídala hlavně ty černý, krásný jsou, ale budí respekt; v Alpách muž zachránil kamarádčina puliho, kterej na jednu podobnou málem hamtnul. Tady u nás na Berounskujsme zatím viděla jen tu klasickou, vypadala jako kus silnice nebo stará pneumatika.
Užovek je u nás víc druhů, třeba stromová, která je i dva metry dlouhá. Loni jsem na ni párkrát číhala, ale bohužel neúspěšně.
Zina já viděla loni v létě u Šluknova jednu přejetou zmiji asi od kola, přirovnání ke starý pneumatice je celkem výstižný. Krásný jsou moc. Já se hadů nebojim, jen v tý vodě mi ten pohyb přijde takovej nevyzpytatelnej.
dzizisketa dva metry! To nechci potkat.
dzizisketa a kde jsi na ni cihala? Ted koukam, ze ma nejakou rezervaci kolem Ohre. To muze byt dobry vylet!
999 druhá dvojka byla vevnitř![]()
Potrefenáhusa přesně, ve vodě z nich nemám dobrý pocit
můj partner má takovou tu růžovo-oranžovou, jmenuje se Apolenka![]()
sousedům ze 3.patra jednou utekla do stoupacek, měla jsem strach, kdyby vylezla u nás, že by jí kocouři roztrhali
MP Marge Matýsek a Danik![]()
Zina já pořád čiham, až jí uvidím na Šumavě, jsem tam skoro každý víkend, a nic... v Novohradkach taky nic... jen slepyse... v Alpách jsme loni viděli takovou malou zmiji, snažila se utéct ale nešlo jí to
NNa Novém Hrádku u Znojma, v Podyjí. Rozhodně to tam doporučuji, nejen kvůli užovkam nebo velkým ještěrkam, je tam krásně.
dzizisketa ty ještěrky jsem viděla v Podyjí zatím poprvý a naposled ve svým životě - když jsem ji viděla prvně vyhřívat se na starý studně, myslela jsem, že tam nějaký dítě zapomnělo gumovou hračku!
totiž to není ještěrka, ale strašně velkej ještěr

Kokoska já bílý víno nepiju, ale etiketu maj krásnou ![]()
Terroir lacerta viridis, to je moc pěkný
Zacali sme s aktivitou, obe ju mame naordinovanu ![]()
Elzicka sa boji vysok

Ale ze pojdeme aj zajtra

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.