Jiná Realita ano zda sa ze sa to lepsi. Mozno bude mat na bokoch tmavsie miesta ale kaslat na to, uz je to ovela lepsie. ![]()
Chlpáči a iné
jinx a taky se u vás ve dřezu dějou takový zázraky?

Potrefenáhusa clovece, taky! Zdokumentovane to nemam, ale Bu miva oci az na cele :)))
Potrefenáhusa u nás nic...
Tak aspoň nějaký pokrok ![]()
Trnka to včera vymyslela!!!! Donést Godzille dárek a může strčit do tunelu bez úrazu klidně celou hlavu!

mno..když sundáváte ze zdi břečťan, čekali byste, že na vás bude padat hodně hmyzu, pavouci, stonožky...
...musím říct, že had mě překvapil. hada na zdi jsem viděla poprvé
(podle všeho užovka obojková, vodu nikde poblíž nemáme a ten kus zahrady je vyvýšený, všude kolem je kamenná zeď...
)
Jiná Realita já jsem slyšela že právě v těch brectanech se zdržují rádi
Jiná Realita to by bylo po mně!
Jiná Realita uz si nesadnem k brectanovej stene, nie, nie ![]()
Magráta To je super dvojka :-).
Jiná Realita my loni seděli před domem a pili kafe, když tu se z naší zahrady vyplazil had a přelezl přes cestu k sousedům...matka má jezírko a užovka ji tam plave celkem bezne. Mne hadi nevadi, ale v ty vode je to trochu divnej pohled (ala vodnář)
Jiná Realita vždy som túžila po brečtanom obrastenej stene...už nie!
Magráta Super kocici duo - ty oci jak jim svitej ![]()
Potrefenáhusa jednou jsme jeli na kole po hrázi rybníka, kouknu a pode mnou plaval had. No byla jsem pryč dost rychle :)
Kokoska mne hadi prijdou desne roztomili, akorat vloni jsem se rozplyvala nad tou krasnou UZOVKOU co lezela stocena na Jizerce na silnici, div jsem se ji nechystala hladit po hlavicce, dokud neprisel nejaky pan a tu ZMIJI neodklidil do prikopu:D ukazalo se, ze zmije muze byt i cerna:D
711990 Uf! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.