Potrefenáhusa hlídá ji, ne asik :-)
Chlpáči a iné
MP Marge tak snad jsi to teď nezakřikla no :-) ale je roztomilý ![]()
MP Marge náš pes jakejkoliv by stačilo, aby někdo strčil klíč do zámku a poletí skrz to hlava nehlava
(Goliášovi bych dala tak 5 vteřin max :-))
MP Marge To bych teda neriskovala.
Fakt nevím, kde se u nás bere tolik prachu!

Zina to jsou krásný fotky
krásných psů ![]()
![]()
Zina Nádhera :-).
Magráta pani tych je ❤️❤️❤️❤️
Psisko se uz definitivne rozhodlo, ze za oknem je to stejne nejlepsi! Je zajimave, ze zarovicky nechava na pokoji...
Jéj, ten je krásny!
Potrefenáhusa kocuri nic (nechtene) neshazuji, tekze jestli je Chico ta kocka...;-)) jsem az u znamych videla ze pes normalne probehne skrz sit proti hmyzu, hledela jsem jako blazen:P
viktorka_od splavu taky mame takovou probihaci sit po pruchodu psem ve dverich na balkon :)
viktorka_od splavu tou siti proti hmyzu by náš velkej pes proběhl taky asi s jistotou...
Potrefenáhusa normalne jsem zustala cumet s otevrenou hu.. pusou - cubina letela a ani na vterinku nezavahala, vubec, jako by tam nic nebylo
viktorka_od splavu no, přesně tak
ale zas kdo vi, co voni videj, ze jo, mne chvilema přijde, ze fakt celkem kulový
No a dnes byl Chico konecne v tom psim salonu! Tesila jsem se, jak se tady pochlubim fotkama hezkeho, upraveneho a cisteho pejska... Chico se ale vratil v zadumcive nalade a odmita zapozovat! Takhle depresivne se vali na gauci od prichodu domu:

Predpokladam, ze to znamena, ze se mu tam nelibilo!?
Predpokladam, ze to znamena, ze se mu tam nelibilo!?
....asi nie. Psík sa vie aj uraziť! ![]()
MP Marge to je pohled ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.