Dalia Ale!? To zni napadne povedome ![]()
Chlpáči a iné
MP Marge Většinou si nenápadně zabere celý polštář a já spím v rožečku.
tak to je jasný:-)
Dalia Vidim, ze by si s Chicem navzajem velmi rozumeli ![]()
Dalia je fakt hrozně roztomilá :-).
MP Marge Hele, tak dobrý, to jste na dobrý cestě, už se učí, že nemůže bejt takovej anarchista :-). Co na to rychlý startování říká trenérka? Já jsme na to šla přes to, že jsme tyhle situace záměrně navozovala, samozřejmě s něčím bezpečným, ale musíš být rychlá, no...
Zina No prave!!!
Kdyz se takhle rano motam po byte predtim, nez vypiju prvni kafe, tak nemam proti psisku zadnou sanci!
Trenerka ma vizi, ze casem jeste pridame povel "drop it", aby dobrovolne pustil, co ma v hube, ale priznam se, ze jsem skepticka. Navic ani to by vzdycky nepomohlo, treba ten prasek spolknul jako malinu...
MP Marge Hele, tak dobrý, to jste na dobrý cestě, už se učí, že nemůže bejt takovej anarchista :-).
Ale jo, jisty pokrok videt je - uz se naucil, ze do saten se fakt nesmi, ani na psaci stul uz se neodvazi skakat... Akorat na jidelni stul leze porad a krade z misy ovoce, ale to je nase chyba, protoze nam to pripada legracni, tak ho nechavame ![]()
Dalia ta je opravdu jak plysova, ma krasny pohled ![]()
MP Marge mne tu nekdo pred casem poradil pokyn "vymenim" prave pro situace, kdyz uz ma neco v hube, co nechces, aby snedl, ale asi to funguje jen na mlsne psi, kteri si radi prijdou vymenit to kradene za odmenu
Velký špatný!!!

Už trochu lepší

Potrefenáhusa teda ten rozcilenej vyraz:D
Potrefenáhusa jezis ten pohled v te prepravce... jako ja vim, ze dle jeho presvedceni se mu dela silena krivda, ale fakt se musim smat ![]()
Potrefenáhusa U toho dříví to vypadá na Už jdu, naposled se pomodli!
Kokoska de ducat čelíčkem ![]()
Kdyby někdo navlíknul Jollu do takového oblečku, bylo by ve vteřině po mně. ![]()
Dalia Bože, ja by som dostala infarkt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.