999 jee![]()
Chlpáči a iné

Oskar byl taky špatnej, ale už dobrý... A ta ohlodaná kytka, to není jeho práce, ale synova.
999 Krása ![]()
moonlight oskar je frajer ![]()
moonlight taky oholenej marudek ![]()

nolita Pěknej rváč to je... Doma vypadá, že neumí do pěti napočítat (což teda vlastně neumí, haha)... a venku je dost ostrej...
Potrefenáhusa No jo vlastně, taky se rval?
viktorka_od splavu nolita moonlight Je krásná a nikdy mě nepřestane fascinovat, jak jsou ty koňský mimina soběstačný :-). Lítá po louce, je zvědavá, všechno zkoumá a zkouší se pást :-). To jí nejde, protože má dlouhý nohy a nedosáhne na zem :-). Představte si miminko, kotě, štěně, co dělají ve třech dnech...
moonlight Potrefenáhusa To je dobře, že už jsou marodi dobrý :-).
999 To musí být super to vidět...
moonlight taky ![]()
999 já vim, ze oni se musej strasne rychle postavit, jinak jsou vyřízený ![]()
Potrefenáhusa No jeden by to do nich neřek... Oskar se furt válí doma, občas v létě jde ven, v zimě, na podzim vůbec a když ho veterinář holil, řikal, že je samá jizva, tak nevím, kdy to stíhá... ach jo.
To bych snad ani nechtěla vidět, kolík jizev by měl ten náš...
To bych snad ani nechtěla vidět, kolík jizev by měl ten náš...
dynda Je venkovní?
999 jojo hříbata jsou strašně prčovní, akorát to teda svádí učit je nějaký srandovní kousky... ona si to ale bohužel pamatují i ve fázi půltunovýho hovádka![]()
Potrefenáhusa cestovatelskej ucet s kockou je treba Tenhle typek. Vydal se na cestu kolem sveta a pridalo se k nemu kotatko :) ale on teda posledniho asi ctvrt roku zakotvil nekde na nejaky reckym ostrove prave kvuli ty kocce, aby mela klid. Jsem zvedava, jestli se jeste nekdy vydaj na cestu :)
razorblade hustý!
Pusinku!!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.