Chlpáči a iné
Samantha to je teda ale divnej dotaz...
Zu Dá. Za cenu, že řvete z plna hrdla vy ![]()
Buď vrká jako holub nebo nervózně pochoduje a tak si jako poštěkává pod vousy, to je přece jasný
Jak se kočkám léčí zranění na polštářku? Dá se s tím něco dělat? Já už vystála frontu na veterině a když na nás užuž přišla řada, zmrtvilo se mi tam dítě, takže jsem naložila batole, kojence i kočku zase do auta a odjela. Nakonec se ukázalo, že jsem ho tam mohla nechat vyšetřit taky, ale co už, podruhý tam dneska s celým tím cirkusem nejedu. Ale můžu zase vyrazit zítra.
Potrefenáhusa Ovsem po informaci, ze Golias vrka jako holub, pracuje moje fantazie jeste vic :D :D :D
razorblade no ale fakt!!!! Některý kočky maj tu škálu strašně pestrou a je to úplně boží!
razorblade to je ale fakt takovy vrkavy zvuk. :-) Treba Bu to nedela vubec, Suzettka furt. Ale ona je malicko neurotik. Dokonce je takove jakoby nasranejsi vrkani, treba kdyz nemuze mit neco, co moc chce (=valet se mi v satniku). Jindy je to takove mazlive, kdyz chce potulit.
razorblade to vrkani je u kocek fakt bezny:-) nekery sou hrozne ukecany:P
Potrefenáhusa jinx zkusim se nekdy na celej den nasackovat k segre a podrobit pozorovani jejich Mikese. Ale obavam se, ze on nevrka, protoze on je prevtelenej pes, takze nikdy neprojevuje kocici nasranost. Znam od nej jen takovy to mnau na pozdrav.
Jsem si ted uvedomila, ze kolem sebe vlastne skoro nemam majitele kocek!
viktorka_od splavu já mám i hrozně ukecanýho psa, ale to je furt něco! bručení, funění, hlasitý dejchání s velmi podprahovým pískáním, furt něco povídá. Naštěstí druhej pes je takřka němej, to už musí bejt, i když kňoura je to taky slušná, ale ten si to vynahradí jinde.
Potrefenáhusa Oni retrívři nejsou tak ukecaný, i když štěkat umí dobře a hlasitě dejchat taky, ale proti špicoidům je to asi úplný nic. Což bude asi tím, že si dali všechny body do vzájemný přitažlivosti s bahnem a vodou.
Jinak mně se líbí, když kočky umí takový to hluboký předení, to je super.
U nás má taky každá naše kočka úplně jinou škálu zvuků. Navíc jedna mňouká jen občas, jiná zas tu pusu skoro nezavře (skoro ani když spí!) ta vrká taky.
Jako když se k nám k prvnímu kocourovi přestěhovala dvě nová koťata, tak jsme se dokonce ptali veterináře, jestli nemůže být náš původní Garfield nějak nachlazený nebo mít něco s hlasem, protože vydává nějaké úplně jiné zvuky, než jsme u něj za tu předchozí dobu znali (předtím jsme neměli s kočkama žádnou zkušenost). Tak nám bylo vysvětleno, že prostě jen ty koťata vychovává jiným hlasem než mluví s náma![]()
tarra jezus ale to je hezký!!!! Pak že kočky nejsou chytrý!!!
Zina no a když to ta kočka dělá na tobě nebo těsně vedle hlavy, to je úplně strašně příjemný! Prej je to i hodně zdravý, ony tim nějak regenerujou, tou vibrací a prej je to zdravý i pro lidi, na kterých se zrovna válej a kočky, který víc předou prej i dýl žijou! Takže doufám nejmíň ve dvacku!
Máma má takovýho drobnýho tichounkýho kocourka, o tom člověk ani neví, ten přede taky strašně potichoučku a skoro vůbec nemňouká, i se pohybuje strašně tiše, Goliáš když odněkud skáče, tak je to fakt jako když spadne kovadlina
kdysi jsem cetla o vyzkumu na tema mnoukani
pry to kocky prizpusobuji hlasu a intonaci svych majitelu, ktere se snazi napodobit. Proto jsou pry rozdily mezi mnoukanim ve spanelsku a treba v cine.
Miluju, jak moje kočka mňouká.
Má hrozně vysokej mňouk a krásně přede a taky vrká, to je tak krásnej zvuk, že ho překoná jedině vrnění.
razorblade to vrkani je u kocek fakt bezny:-) nekery sou hrozne ukecany:P
no nejlepší je, když se člověk po delší době vrátí domů a v ústrety mu běží vrkající kočka, to za tím fakt člověk slyší to hudrování ‘jaksitojakopředstavuješ,kdesibylatakdlouho,játunatebečekám!´

![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.