a u nás mňouká papoušek :-))
(to je teď Mikouškova nejmilejší zábava, když přijdu do voliéry, tak začne mňoukat)
a u nás mňouká papoušek :-))
(to je teď Mikouškova nejmilejší zábava, když přijdu do voliéry, tak začne mňoukat)
Magráta haha, no ono když je víc koček, tak je fakt vtipný, jak má každej jinou povahu, každej reaguje jinak..
Sweet Potato mně to přijde takovej zvuk jako brekeke :-)
moora Tak u papouška se s tim tak nějak počítá, ale nám občas mňoukne netopýrka!
Aspoň že potkani moc nežvaněj.
Sweet Potato no ale psi někdy dělaj taky dobrý pazvuky, třeba když zívaj a do toho si řeknou, že by mohli ještě štěkat :-))
U nás se taky vrká a klepe bradičkou na straky na protější střeše (Ebby) a Áďa zase umí občas zvuky jako páv. U nás se takřka nemňouká. A líbí se mi, že když odcházím, nakouknu na ně ještě, řeknu, že jdu a pá a dostanu odpověď. Musím si to někdy nahrát!
Tak já měla za to, že povídání si s domácím zvířectvem je dávno “settled sience”, ani mě nenapadlo, že někdo pochybuje o tom, že je to dialog. Asi je to tím, že jsem vyrůstala se zvířaty od mala, tak to beru automaticky. My už doma musíme mluvit jako za komančů, v jinotajích, ty naše potvory psí už mají takovou slovní zásobu, že rozumí běžnému rozhovoru v jiném pokoji. Anebo čtou myšlenky ![]()
A pro Zu - kočky jsou terénní, záleží jak si ji člověk vychová

NAmofo
takhle vydrží , aniž by chtěla někam utéct?
Magráta tak vona asi nemá kam? ![]()
Potrefenáhusa nemá no
jen jsem si říkala, jestli třeba neplaší nebo tak
Magráta já jsem sledovala nějakej instaúčet, kde se cestovalo s kočkou a psem - tohleto to bylo, ale nějak mi to pak přišlo too much, že jako tohle mi nepřijde jako fajn život pro kočku, moje kočka má ráda ten veget a zdviženej prostředníček a odchod, když se jí něco nezdá, nebo nás má už plný zuby
Slečně jsou tři dny a lítá jako čert, vůbec jsem ji nemohla vyfotit :-).

Magráta Na vodě ne, ale když se přiblížíme ke břehu, tak se dere
. Ale už se nebojí, je zvědavá. Samozřejmě to chvíli trvalo, to zvíře mi musí absolutně věřit. Chodí s náma i plavat, na procházky chodí na volno s náma po lese. Ale není to vyloženě venkovní kočka, má porouchanou kočičí gps, takže kontrolované vypouštění kolem domu+náš les.
Potrefenáhusa Tak my nejsme žádní extremisti a na “výlet” (tomu oni rozumí) jezdíme všichni tak 2x za rok. Psi jezdí častěji na různé výjezdy, s kočkou jenom když víme, že to zvládne. Na procházku kolem baráku, do lesa a na louky chodíme každý den a ptám se jí, jestli jde “na procházku”. Někdy jo, někdy už chce domů, tak ji pustím.
NAmofo to bylo tam k tomu účtu, to je fakt extrem
Potrefenáhusa uff, ty aranžovaný fotky mi připadají až děsivý
999 ale ňuňu![]()
Potrefenáhusa Na takové už ani nekoukám, to mě přijde jako sobecký exhibicionismus nejhrubšího zrna. To samé jako ten norský “cestovatel” Larsen, či jak se jmenuje. Neskutečný primitivismus a ego.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.