Mutziputzi To od vás bylo krutý, ale! :-) Já si vždycky myslela, že nějak plave každej pes, ale pak jednou spadla do vody dobrmanka od známý a chvíil to vypadalo, že pro ní budeme muset skočit, fakt místo čubičky začala mlátit těma dlouhýma hnátama směrem nahoru ve stylu "já se topím". Nakonec nějak vylezla, ale do tý doby věřím, že některý to fakt nedají.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Já pořád tvrdím, že chytrej pes není žádný terno, jeden aby byl pořád ve střehu, co vymyslí! A bordery jsou aspoň nápomocný a snaží se vyhovět, což mi přijde zlatý proti čévéčkům, kterým to myslí minimálně stejně rychle, ale dělaj si ty věci dost podle sebe.
Potrefenáhusa myslitel vsech myslitelu!
ten druhej vyraz je taky bozi:D
Zina takovyho psa měla kdysi mama, erdela, prej nebyl schopnej pochopit, ze si má na tu vodu lehnout, hrabal akorat pod sebe a za chvili by šel ke dnu
a ta bordera na tréninku, já bych na to neměla, to bylo jak raketa, to vůbec není beznej spolecenskej pes, to je pes na sport/k ovcím a když to nemá, je úplně v hajzlu. Ta nase byla rychlá jak blesk, jenze zároveň si k těm cvikům přidávala dost svyho, třeba sedni znamenalo taky otoc se dokola, preslapni, zastekej a sedni a byl dost problém ji to odnaucit
Potrefenáhusa Ony jsou často dost magoři a já bych nan i teda neměla ani náhodou, ale asi se dá vybrat z nějaký nepracovní linie. U tý pracovní je prý tahle hyperaktivita podporovaná, umím si představit, že je to pak průšvih, když se člověk v tom cvičení nenajde, nebo to z nějakýho důvodu dělat nemůže.
Potrefenáhusa Možnás ho měla pojmenovat Kant, Heidegger nebo tak nějak :-D.
Zina mozna by stačilo Albert?
drzá kočka španělská!

Včera v hospodě krásný hravý koťátko. Je teď nějaká úroda černobílých... Syn, kterej Oskara v podstatě ignoruje, z něho byl úplně hotovej! No já taky.
moonlight já taky!
Catherinne že jo
Možná mi něco naznačuje, že jedna kočka je málo....
Pondělní motivačka...
barbucha já ty fotky taky nevidim...
Jak je to možný sakra práce!
Tak tady jsou všechny ze včerejška, jazyk imrvére venku! ![]()

Catherinne Ten zkoumavej pohled a packa přes packu ![]()
barbucha Je moc hezká a rozhodně nevypadá jako takovej kraken, jak ji popisujete. Už se to tím startováním na psy zlepšilo?
Částečně a podle nálady. Jako je to kapku lepší, ale pořád ještě nikdy nevim co mě čeká. Už nejde moc po malejch, ale velký jsou pořád jak červenej hadr na bejka. Čím větší, tím hůř. Hlavně cizí, který jsme třeba ještě nepotkali (logicky).
moonlight mi to pŕijde jako:
no, za chvilku budeš muset jít, viď, nechce se ti, co? ![]()
barbucha Tak to je dobrý, že je tam aspoň nějakej posun, třeba časem nějak akceptuje i ty velký.
barbuchajá je včera taky neviděla. Asi je mu pořád horko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.