Catherinne Ty tvý kočičky vypadají pořád tak vychovaně, spořádaně...
Venca si právě pohazuje kusem masa po celý kuchyni, poté co rozdrbala a roztahala po celém bytě kytici trávy (kytice je její na hraní, ale toho bince furt). Pak má myslím v plánu rozkousat pát drátů, ukrást a někam zakutálet jablko a nechat se zavřít v koupelně. Ještěže si neumí tu vodu pustit, u kohoutku by blbla hodiny. Někdy bych taky chtěla spořádanou a klidnou kočku ![]()
Chlpáči a iné
andulka01 Tak kočky se věkem trochu uklidní... většinou
Kočky Catherinne na mě působí taky strašně spořádaně, ale věřím, že taky někdy zlobí, nebo ne?
3x, to se mi teda zadařilo ![]()
Nó, ony fakt moc nezlobí, burmila je takové klidné a přátelské plemeno.
Ebby (na fotce) je zlatá, ta nelumpačí vůbec, Adinka nám občas zatne drápky do sedačky. Ale to je jediné. Ony si dost vyhrají spolu, proto jsem taky byla u Ludana pro pořídit si i Dášu.
Třikrát za den proběhne honička bytem, pár hraček a jinak se spí.
Taky už mají 10 let, tak to nejsou zlobivý puberťačky.
andulka01 Tak kočky se věkem trochu uklidní... většinou
ale trvá to někdy roky ![]()

Potrefenáhusa no u vás je tak děsně rušno, že je někdy potřeba se schovat do skříně...![]()
Catherinne to je hodně oblíbený místo, nikdo tam do něj totiž nemůže šťouchat čumákem, ani mu dejchat zblízka do ksichtu
Potrefenáhusa Catherinne moonlight Já vim, je mladá a potřebuje se vyblbnout.
Catherinne Tak to je ideál!
moonlight a hlavně jsem nenapsala, že ony jsou takové kontaktní. Takže když budeš sedět na gauči, budou tam u tebe, když si půjdeš do kuchyně pro vodu, pravděpodobně je cestou zpátky potkáš, protože půjdou za tebou. Pelíšky jsou zbytečné, spí v nohách, maximálně u topení. Znám takové, co aportujou myšky nebo balónky a taky takové, co chodí na vodítku ven na procházku.
Goliášek půjde taky s tebou do kuchyně, kdykoliv tam půjdeš ty!
Potrefenáhusa ale ony tam během dne nic nedostanou...![]()
Catherinne chuděrky!!!
Potrefenáhusa no jo, ale ony nic nechtějí. Masíčko, šunčička, slaninka...fakt nic. Aďa nejí ani pamlsky, Ebby to mlíčko, co jsem tu dávala nedávno.
A já bych jim klidně něco dala.![]()
Gruss aus casa Bonnie

dzizisketa trapič už ji přerůstá!!! ![]()
Catherinne Tak Oskar je taky dost kontaktní, někdy si říkám, že je spíš jak pes. Hlavně mě pronásleduje neustále... Ví, že jsem vedoucí kuchyně
A jakmile se všichni sejdem někde v domě a něco řešíme, tak je jistý, že Oskar je tam s náma nebo ňamčí za dveřma, že chce za náma.
Potrefenáhusa Tá bránka s mačkami nemá chybu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.