Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:28

baltik no, já bych se kromě té váhy bála spíš asi nezkušenosti. Přece jen to není úplně snadné plemeno a je potřeba určitá praxe a zkušenost, aby z něj nevyrostl problémový, nevychovaný pes. (nevím, jaké má razorblade se psy zkušenosti) On bulík potřebuje pevnou ruku :-)

Nevím proč, ale mně přijde, že bulíci jsou asi příbuzní s nosorožcema. Úplně stejné pohyby, chůze. Boží, no.

Já sama toužím po stafbulíkovi nebo bulíkovi. Prostě něco bulího :-)

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:35

Potrefenáhusa kdyz jsem se po tech minibulicich pred par lety divala, tak bylo tech chovatelskych stanic strasne malo, ale jinak souhlasim, taky se mi moc libi

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:36

Myslim ze toho mini ma Diana Kobzanova

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Dadoo angl. bullterier je ale pes pro srdcare, kdo to nezna, tak klabonos není výhodou, vzdyt je to ještě větší obluda než stafordík 

​Ale stafordík teda není obluda ☺

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:40

Vilemina Není

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:40

Dadoo ja prave nemam s vychovou psa zkusenost zadnou. jestli se k psovi nakonec dokopu, budu muset hodne zmenit i svy nastaveni, protoze vim, ze pro me bude psychicky hodne narocny bejt na zvire dusledna a trochu tvrda. ja jsem ten typ, kterymu kdyby pes rozkousal drahy boty, tak misto, abych mu jednu placla a dala mu najevo, ze to fakt nesmi, tak bych si proti nemu sedla a zacala mu to vysvetlovat.. jezis, kdyz to takhle po sobe ctu, tak mozna zvazim porizeni jakehokoliv zvirete :D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:41

baltik Já znám mini sheraka

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:50

razorblade Hele a co ten Jack Russel? Nebojácný sebevědomý pes. A dá se ním domluvit To je fakt parťák, který s tebou bude dělat úplně všechno. všude se vejde. Má silný hlas, jako daleko větší pes. Hlídá, nebojí se. Vychovat se dá, a když neposlechne, odneseš ho v ruce :-D

A když je navíc ještě hrubosrstej

Pamatuješ, chodila sem, nebo ještě na MP, panička Nagy

A ještě bych tedy šla spíš do fenky, jsou lépe zvladatelné. A určitě bych ji dala, až bude čas, vykastrovat.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:52

Vilemina stafbulík je pes mého (kromě několika dalších) :-D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:57

Dadoo Nezvladnutejch šílenejch jack russellu jsou narvany útulky, to přece není pes pro začátečníky 

Offline Sweet Potato
40413 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:00

Vilemina Ňuňuňu

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:06

Dadoo To by som neriskovala, má ho syn, ale niekedy z neho šedivejú. To je fakt najbláznivejší pes.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:07

Potrefenáhusa narvaný útulky? Sleduju několik útulků a průběžně všude ožně nabízené psy k adopci a Jacka jsem neviděla ani nepamatuju.

Současně si ale myslím, že Razor chce parťáka, který s ní bude všude a pořád, takže ho průběžně bude vychovávat.

Nebude to jako když si někdo pořídí psa (obvykle kvůli dětem) a pak si psa nevšímají a nechávají ho růst jak dřívi v lese. Sám na zahradě nebo doma se pes taky nevychová.

A to u Razor nehrozí. 

Jojo, není to jednoduché rozhodnutí jakého, nebo jestli vůbec

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:15

Dadoo z jacka russela bych se zblaznila a taky se bojim, ze by byly dny, kdy bych ho nedokazala uplne zabavit, protoze obcas se mi stane, ze mam homeoffice a celej den sedim na zadku u kompu, takze bych potrebovala psa, kterej zvladne jak hodne pohybu, tak i dny, kdy by byly tri pulhodinovy prochazky na vycurani a slus. pro me by byl nejlepsi asi fakt nejakej vorech :)

jinak ted na me na dogpointu vyskocila sestileta fenecka bruselskyho grifonka a myslim, ze neco takhle krasne serednyho by se ke mne hodilo. mohla by se jmenovat trebaaa... Verdel! :D

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:18

Dadoo Jack je příšernej pes! toho bych nikomu nedoporučovala - možná ještě tak někomu ke koním, ale jinak fakt ne! sousedi to maj, dva ks, vypustěj je na zahradu a voni běhaj a štěkaj, nonstop!!! uplně bez důvodu, jen tak prostě... na palici todlencto!

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:27

Pračka s dotykovým ovládáním a zvědavá kočka Program easy15 zapínám už potřetí, Venouš leží na pračce a šahá po světýlkách na displeji. Kdybych to nehlídala, vyprala by mi sportovní hadry na 90. Je to ďábel

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:33

razorblade To je pohľad!Inak kríženci sú veľmi vďačné psy. Navštív útulok a vyberaj srdcom.

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:41

My sme si vybrali len podľa fotky a sme nadmieru spokojní!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:43

RoSa Já Jacky znám. Jednoho máme právě doma :-D Je ale pravda, že je mu už 13 let a tak se hodně zklidnil.

Když byl v plné síle, velmi často (vlastně denně)  ho hlídala stará babička, protože mladí byli, bohužel, z těch majitelů, co psa neustále odkládali na hlídání, než aby absolvoval všechny aktivity s nimi. Ale u babičky se měl dobře, i když se tam určitě poněkud nudil. Ale ona si s ním hrála a byli parťáci.

Být pořád v pohybu, někde na cestách, mezi lidmi, klidně si ho pořídím. Je to fakt parťák, který je ochotný dělat s nadšením cokoli, co se namane. a kdykoli a kdekoli.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 06:14

Dadoo jj kamaradka jr ma, chodi s ni vsude a je to fakt zlaticko, vydrzi v praci, v hospode, stekat jsem neslysela.. ona ma psy odjakziva ale nevychovava je vubec, takze akorat tuhle konkretni musi mit venku na voditku. kdyz ji da na hlidani tak posloucha:-)))