barbucha Rufik si nehrál strasne dlouho!!!! Já taky myslela, ze to neumi! Ale umí!
Chlpáči a iné
Taková blbost (jako jestli si pes hraje), ale jak to potěší, že jo! Páč pak je konečně svět v pořádku ![]()
barbucha Mne to potěší vzdycky, když vidím, ze je spokojenej
(a uvolněnej, ze se cítí dobre)
barbucha Coz o to, reznictvi by tu bylo, ale nevim, jestli to tam nebude jako v mistnim supermarketu, kde jsem se jednou dozadovala rybich kosti a odrezku, a bylo mi vysvetleno, ze jim vsechno maso, ryby nevyjimaje, vozi uz naporcovane.
Tak bych se tam namisto vykecavani se na Parfumanii mohla zajit zeptat, ze jo ![]()
Vy teda taky praktikujete BARF?
Ja mam podezreni, ze se toho proste bojim, a proto by vymyslim duvody, proc to nejde ![]()
Nejvic se bojim toho, ze to pes nebude chtit! Pamatujes si, jak mi delal starosti, protoze nic nezral!? Pak si oblibil to vareny kure, obcas i vareny mlety hovezi - a ja mu ted zacnu hazet kusy syrovyho masa - co kdyz to nebude chtit!?
MP Marge Tak to neřeš a krm ho, čím ho krmíš
Potrefenáhusa No, ale pak mam zase vycitky svedomi, ze mu odpiram cenne ziviny ![]()
Je to tezky se mnou!
A jeste me veterinar pokaral, ze to, co krmim, neni "pestra strava" ![]()
MP Marge A co ti poradil?
Potrefenáhusa No samozrejme konzervy a granule - nejlepe ty, ktere prodava v ordinaci.
Vypadá to na půst!

Kdyz jsme u tech kosti

Nemáte někdo tip na dobrý hlavolam pro psy? Mimo čmuchací dečku, tu už máme. Klidně i něco těžkého, Bonnie je dost koumák.
Vyhrabala som jednu starsiu fotku spred troch rokov ![]()
pracovny nazov bol moj posledny zaber

U nás velmi úspěšně probíhá infiltrace poslední členky kočičího gangu.
Chodí domů jíst a dneska vydržela po jídle skoro půl hodiny, než zase odkráčela. Nechá se chovat, mazlí se.. Doufám, že než začnou nějaké mrazy, bude zabydlená. (manžel už ani moc neprotestuje)
Jen nevím, bude pořád chodit na záchod ven??

ach jo, matka nechala psa sežrat rozinky. netuším, kolik. prý "málo". vím, že se říká, že jsou pro psy toxické, ale jak moc? mám panikařit? už se to někomu stalo a jaké byly následky?
Jiná Realita Mně jednou Belisa sežrala půlku velkýho mazance, jediný reálný nebezpečí jí tenkrát hrozilo ode mě.
Jestli jich Pupek sežral jen pár, tak mu nejspíš nic nehrozí.
Vařený maso je taky fajn, pokud ho nevyvaříš do bezvědomí... je určitě aspoň dobře stravitelný.
Ale mě to prostě přestalo bavit a při vaření mi to hrozně smrdělo. Takže jsem na barf přešla vlastně kvůli vrozený lenosti (a slabýmu žaludku). Navíc syrový, nevařený maso má nejvíc živin, to dá rozum.
Ani nemam obavy, že by Poppy mělo něco chybět, vždyť ani my lidi se (většinou) nestravujeme nějak vědecky, že bysme si všechno vážili na lékárnickejch vážkách... Prostě maso, zelenina a příloha to jistí, vobčas nějaký ty - mletý - kosti, sýr, tvaroh, žloutek a tak... normální strava, nad kterou přece nemusíš denně přemejšlet a většinu máš vždycky doma.
Navíc existujou ty potravinový doplňky, to jí přidávám eště třeba hydrolyzovanej kolagen v prášku do porce, na klouby... jak nežere ty celý skelety i s chrupavkama, tak se to musí dodat jinak. Ale neni to nic náročnýho.
Zina
teď jsem si o tom četla na internetech a jsou tam děsné zkazky, po požití jakéhokoli množství okamžitě kontaktovat veterináře, vyvolávat zvracení apod. já ani nevím, kdy to pes sežral, někdy dnes, ale jestli to bylo před dvěma hodinami nebo v jedenáct dopoledne, to netuším.
Jiná Realita jo, hroznové víno a tudíž i rozinky jsou pro psy nebezpečný! kdysi jsem si to vyhledávala (matka byla schopná dát psovi všechno, na co chvilku čuměl - to teda do dneška, ale hroznový víno si setsakramentsky pamatuje!), a našla jsem jak příběhy (labrador uhynul po požírání na vinici spadlých bobulí) až po odborné studie z vídeňské univerzity ohledně smrtelné dávky nevimužčeho na kg živé váhy - fakt to neni prdel! jednou se totiž matce podařilo Sáru polootrávit a od tý doby má respekt a dává si na to bacha
Janulik03 to zlý krvelačný zvíře s hrozivou mordou je ta jemná dáma Elsička?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.