Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:23
Reakce na Kora:

MP Marge Mám tohle dělala psice. Chodila v noci curat na kobereček v obýváku.  Jenže to byl malej koberec,  kterej šlo vyhodit. Když jsme ho vyhodili, přestalo to. Myslím,  že tam cítí ty pachy.  To ti asi moc nepomůže.  Zkusila bych nějakej ten odpuzovac.  Nebo to místo něčím přikrýt.  Na zkoušku. 

Jinak nás pes takhle vychoval syny. Jakmile někde ve svých pokojích nechali pohozeny oblečení na zemi, do rána bylo pocurany.  Pak teda přišli na to, že lepší než uklízet je zavřít dveře no...

Je fakt, ze u nas takhle Chico naucil samba uklizet si po sobe cigarety, boty - no, vlastne v podstate vsechno Na predmety sice necura, ale rad je zvyka! 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:24
Reakce na Dadoo:

MP Marge Po čištění? Tak změňte parfemaci čistícího prostředku, asi není spokojen

​Jako ze milostpanovi profesionalni cisteni za $200 neni dost dobry, jo!?

To abych chtela zpatky penize

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 21:34

MP Marge von má teď ale hrozně moc práce! musí si to tam zase zabydlet, označkovat a zasmradit, když jste mu to tim čištěnim všecko zničili!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 22:12
Reakce na Potrefenáhusa:

​To je fotka roku!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 23:13
Reakce na RoSa:

MP Marge von má teď ale hrozně moc práce! musí si to tam zase zabydlet, označkovat a zasmradit, když jste mu to tim čištěnim všecko zničili!

​No jo, chudak, vid, takovej tezce pracujici pejsek, a ja si tady na nej jeste stezuju

Na nem je od pohledu videt, jak je vycerpanej:

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 23:14
Reakce na barbucha:

​To je fotka roku!

​Ja bych se k nemu bala priblizit

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 05:38

barbucha MP Marge Von spinkal

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 05:44

Karlík od mámy

Online Catherinne
10853 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 07:45

Potrefenáhusa to je ten neviditelnej? 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 07:58

Potrefenáhusa Karlík je nádhernej :-)

MP Marge

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 08:17

Catherinne Ne, tenhle bejva viditelnej :-)

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 09:27

Zina paktofonika

prosím vás, našla jsem tu v diskusi před rokem téma neprané dršťky, mám je pro psa objednané, ale mají jen kilový balíček, můžu se zeptat, jak je skladujete? máte to v mrazáku normálně i s ostatním jídlem a pak kus zmrzlého odkrojíte? vy asi i barfujete, žejo? to zatím nechci,, ale zkouším, jestli venku nepřestane po těch dršťkách "popelnicovat" (probiotika nepomohla)...  

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 11:35

Unavenej po šichtě

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 11:41

Zu Já to neskladuju, když jsou v tom dršťky, tak to zkrmím hned. Zkus mrknout po menším balení, dneska už je leckdo dělá. 
Jinak krmení masem doporučuju, imo je to fakt to nejlepší, co pro ni ohledně krmení můžeš udělat.  U malýho psa navíc nemusíš ani brát krmný maso, tomu nakoupíš u řezníka, a ani tě to nebude (nemusí) moc stát.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 11:55

Zina

tyjo, tady u nás jen kilový balení bych potřebovala ještě jednoho psa teda :D 

já vím a věřím tomu, ale já fakt nevím, jak bych to aktuálně vozila (jsme často v luftu) a teď nemám moc kde skladovat... já totiž nenakupuju a skladovat a mrazit by bylo potřeba (nebráním se tomu do budoucna, až se přestěhujeme, barfovou výdejnu budu mít naproti baráku, ale do tý doby musim nastudovat ty kosti, zeleninu atd.)

Jaks to řešila na dovolený třeba? 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:03

Zu my treba na dovoleny proste koupime maso v supermarketu. Nic sebou nevozime. Max prvni veceri. Do divociny bereme konzervy.

Jo a neprany drztky mrazim ale mrazak je krom pytliku hrasku ciste psi. Ale zmrazeny to nesmrdi.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:10

ice

no, je fakt, že v mrazáku mám nějakou zeleninu a taky ho tolik nepotřebuju, a jestli to nesmrdí, tak když to ještě pro svůj pocit dám do nějaký krabičky, mohlo by to být ok. Děkuji za zkušenosti!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:13

Zu kazdopadne si to pred zmrazenim naporcuj, ptz vickrat nez jednou to delat nechces

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:32

Zu Na dovolenou beru konzervy, nebo někdy i granule. Když jedeme třeba k tchýni, která pro svýho psa vaří a vezme naše psy do part,y tak mají vařený. Prostě barf není nic, co když začneš jednou praktikovat, tak z toho nesmíš uhnout, maximálně se může stát, že nebudeš chtít :-).

Mrazák mám vlastně jen na psí maso, pro nás vařím z čerstvýho. Kilovka masa nám většinou akorát vyjde na jedno krmení, tak to nemusím rozmrazený skladovat. Kdybych měla jednoho psa, tak si udělám porcovací večer a zamrazím si to po porcích, pak jen vytahuju. Pro malýho psa bych ani nekupovala krmný maso, ostatně i kusový kuřata, který pak naporcuju, kupuju v Albertu, Lidlu a spol. 

Zeleninu dám, jakou mám zrovna pro sebe, někdy taky žádnou. Sem tam tvaroh, vejce, jogurt. Nastudovat to můžeš, budeš se pak cítit jistějc, ale ber to tak, že sebe taky nějak krmíš a žádný vědecký příručky jsi k tomu asi nestudovala :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:34

Zu Ja kupujem kilové balenie v neďalekom zverimexe. Naporcujem a zabalím každú porciu zvlášť do sáčku a to ešte do zatvaracieho sáčku. Moc eko to nieje no,ale môžeš keď tak dat do misky, mne sa ale do mrazáku nevojde.