Wanda von Dunajew Je fakt krásnej a ten sníh by mu teda slušel.
Chlpáči a iné
Nemůžu si pomoci, ale dojímá mě, jak si June nanosila "poklady" do nového "domečku" (miluje krabice) a teď spokojeně spinká
.

Přejeme všem chlupáčům i jejich "spolubydlícím" vše nejlepší v nadcházejícím roce
.
Udělala jsem Panky zimní boudicku a ji se v ní líbí.

Dadoo Ještě aby ne
. Připomíná mi Piškvorku. Tak ji za mě podrbej, kde to má nejraději :-).
Dadoo ta je krásná
Všetci chlpáči sú
a prajem im, nech majú aj budúci rok plný zvieracích dobrodružstiev a dobrých maškŕt od svojich úžasných majiteliek, ktorí budú tapetovať toto vlákno krásnymi fotkami.
PS:Z Lily som urobila vianočný balíček (proti petardám a delobuchom) a teraz je pre istotu zalezená pod stolíkom,aby som tu nemohla dať dôkazový materiál ![]()
stes a myslíš boudičku nebo kočičku? Asi obě, že? ![]()

stes je. Je to pozůstatek našeho kočičího gangu čtyř. Hubíček umřel na masivní zánět, snad ten den zmizela Bezouška, která ho adoptovaly. Bradička chodí, ale jen sporadicky. Jen se nají a zase zmizí. Nám zůstala jen Panky. Už se infiltruje i dovnitř, chvilku pobude a zase chce ven.
U nas kousek od domu zije jakoze venkovni... Ovsem tolik jidla, co ma ve vyklenku, nesni nas burtik ani omylem a ze mel sveho casu pres 8 kilo. A je krasna, leskla srst, bily ponozky a brindak, uplne hebky kozisek.
Dadoo to je hezky.
Nedá se nic dělat, dneska musím ležet

Potrefenáhusa černá kočička už dosáhla cíle ![]()
![]()
SunEclipse Jojo, učí se rychle!!!

Noční uzlíček nervů je už zase veselý a bezstarostný pes a všem přeje v novém roce jen to nejlepší. Ale ty petardy mu daly zabrat. Z klína ani ránu.

Potrefenáhusa božíčku, kdyby se k tomuhle odhodlal pan kocour, tak ležím, ani se nehnu, klidně celej den!
jinak pupek na ohňostroje zvysoka kašlal. večer strávil rozvalen v boudě, naprosto v klidu. pana kocoura jsem ještě neviděla, snad přežil :( důkladně jsem ho nakrmila, tak doufám, že pak někam zalezl a nezaběhl někam do lesů.
Emerald Takže všechno dobře dopadlo doufám..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.