Potrefenáhusa Dcera si ji vybrala, že je divoká a nebude se bát štěněte. No, nebojí se ani trošičku :-D

Potrefenáhusa Dcera si ji vybrala, že je divoká a nebude se bát štěněte. No, nebojí se ani trošičku :-D

notna bude domácí nebo venkovní?
Asi jen domaci. Dvě kočky nám srazilo auto před domem, ač jsme slepá ulice. A dcera moc prosí, ať už je ven nepouštíme. Já bych pustila ven, přijdou mi šťastnější. Ony si můžou přijít domů kdykoliv, jsou vyřáděné. Ten doma zavřený nováček začíná být demoliční četa.
notna ale to je ![]()
notna já si všimla drápků. Venku si je obrousí, ale pokud bude doma tak bych je zastřihla. Ať nezarostou. Ty koťata je mají tenoučké a může se so stát.
Catherinne Drápky bude zítra stříhat veterinářka. Já to právě neumím, když si to předchozí kočky brousily venku.
notna ale to se nauč, ony jsou ke stříhání tak co 14 dní, tři týdny max, to už kočky ťukaj o parkety. ![]()
notna ňuňu ![]()
U nás je stále ještě vánoční váleníčko. Dneska teda včetně mě.
Já tu dovolenou nějak využila do mrtě...

Potrefenáhusa přesně...
Hmm, my máme kočky jenom doma, drápy jim nestříháme a zarostlé je nemají... Pravda, stav některého nábytku a obložení tomu asi odpovídá.![]()
Estara Tak já mam pocit, že když chodí a ťuká jim to, že to je nepříjemné při chůzi. Třeba ne, nevím. Chapu, že v přírodě hsou drápky věci přežití, třeba jen vylézt vysoko do bezpečí, ale v bytě? Nám se jednou stalo, že Ebby přerostl palec, dokola, dolů a dotykal se masíčka. Bála jsem se tam střihnout, tak tenkrát jsme museli na veterinu. Ale stříhali jim je už chovatelé, takže jsou zvyklé, prostě si je posadím do klína a stříhám. Adinka je v pohodě úplně, Ebby má teda plno keců, ale taky dobrý.
Catherinne Já jsem taky v životě kočce drápy nestrihala a ničím neťukala, ovšem z ušáku lezou péra a futra vypadaj jak po útoku vlkodlaka...
Potrefenáhusa no, takže jim to asi vadí ![]()
Catherinne Nevim, chodí ven a kucha furt...podle mě jakmile maj ten strukturovanej povrch, tak brousej rádi (škrabadlo nepovsimnuty)
Potrefenáhusa kočkám chodícím ven samozřejmè nestříhat, ale Goliáš už je asi zvyklý si to brousit doma.
Catherinne brousí příležitostně i ta černá, videj vhodnej povrch, tak nevahaj a kuchaj....
ale goliase už jsem zahlidla i u stromu, podle mě je mu to fuk
Potrefenáhusa černá musí zanechat pachové stopy aby Goliášek věděl...
notna jeee, to je ale krasne
uplna Bu, zelvicky jsou pekne kvitka, good luck ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.