Kora Zatim ano, ale jeste cekame na vysledky histologie. Radsi nad tim moc nepremyslim a proste si s nim uzivame a rozmazlujeme.
Chlpáči a iné
Jiná Realita S námi Cid včera koukal na ohňostroj, Terk to neřešil nikdy a teď už to nejspíš ani moc neslyší. Práskalo to kolem nás ale zhruba od čtyř odpoledne, těch bojících se zvířat mi teda bylo dost líto ;-(.
Zina u nás byl právě nějak neuvěřitelný klid. byla jsem se psem tak...já nevím, asi kolem půl páté? za kopci bylo vidět, že ohňostroje v okolí jedou. u nás nic, klid, ticho. začalo to až někdy kolem 22., opravdu decentně, pár ohňostrojů. pak asi o půlnoci ano, ale nebyla jsem doma, ale i v okolních obcích to sfoukli během půlhodiny a pak už byl klid. žádné petardy. žádné práskání ve dvě ráno. žádní ožralí se za halasného zpěvu nepotáceli tmou. úplně mě to zarazilo. ani dnes nebylo obvyklé dobouchávání zásob.
Zina U nas od ctyr asi do 4 do rana (pak uz jsem sla spat). Taky me bavi, jak nekteri lide stale tvrdi, ze ta "chvilka" neni problem a ze lidi si maji se psama dojit, nez se bude strilet. No, nevim, kdy by s nima meli jist naposledy..
Dúfam, že všetci chlpáči v zdraví prežili Silvestra (u nás sa akurát štekalo na ohňostroje
) a prajeme všetko dobré do Nového roku! Pózovacie schopnosti teda stále nič moc ![]()
![]()

Včera jsem nebyla doma a kočky byly zavřené, dnes vyběhly večer ven a práská to tu už asi dvě hodiny
snad každá zahrada v okolí má soukromý ohňostroj nebo co ![]()
Kočka je doma, ale kocour když nás přišel zkontrolovat, tak mi vyžral vývar přímo z hrnce na plotně a pak zdrhl ven raději sám ![]()
Mohučanka Já jsem Goliase radši nepustila a už druhej den se nám tu věší na kliku a vyrvava u dveří, jak jsme úplně blby a máme ho okamžitě pustit ven
Potrefenáhusa já bych ho taky už nepustila, ale tím vývarem mně tedy dost vytočil ![]()
Ale u nás je nedaleko střelnice, takže na tyhle hluky by snad mohla být zdejší zvířena zvyklá.
chudáci, nepředstavitelné peklo to muselo být ![]()
přála bych si, aby ty ...(cenzurováno) co to vypustili, chytili.
Wanda von Dunajew Je nádherný!![]()
Jiná Realita No hlavně je ten kravál takovej, že ty zvířata, co se bojí, se bojí i doma :-(. Kolem nás to práskalo ještě dneska zase po setmění, ale snad už to byly poslední zásoby.
Zina já jsem to zakřikla a u nás nakonec taky, ale celkově fakt nějak lepší tento rok. loni to bylo snad už od štědrého dne.
Jiná Realita No a to bejvaly roky, kdy se střílelo už od Mikuláše
Wanda von Dunajew To je krasavec. ![]()
Naše kočka sledovala ohňostroje z okna. Vydržela celou hodinu a prý sledovala poctivě, hlásil nemocný syn. ![]()
Je tam fakt kosa!

Když zasviti v zimě sluníčko...

Venčení labradůrka v zimě ![]()

Potrefenáhusa na té první fotce vypadají jak sandonorico :-)
Magráta Jo, to je přesný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.