Wanda von Dunajew to je krasavec
Chlpáči a iné
Jiná Realita
nápodobně, je to peklo![]()

Potrefenáhusa Základní retrívří poučka - když to není zmrzlý, tak je to vhodný ke koupání!
Zina A základní špicí-dokud není aspoň +30, není to vhodný ani k napití, pokud hrozí do toho sebemíň šlápnout...
U nas zatim hlidaji rodicove

rasaNori Jéj, ten je krásny, ako z rozprávky.![]()
Potrefenáhusa a základní pinči poučka, je to vhodný vždycky jen a pouze k pití. Pokud je to ovšem vkusne servirovany, jinak ani to ne. ![]()
rasaNori ta je krásná a ten sníh. Všichni jsou![]()
Kora U nás je za vhodnější považovaná blátivá louže se suchým okrajem, než čistá horská bystřina, kde hrozí sebemensi riziko namočení tlapičky
Zina i bordí, k mojí smůle (mám strašnej děs, že nastydne
)
Jo a teda na výlety musíme brát misky buď dvě, nebo musí Rufik pít první, protože po Trnce z oslintaný už se nenapije...
rasaNori z těch fotek na mě doslova dýchla zima :-)) ![]()
Magráta Na mě taky a závidím, mně přijde, že doma už se nějaký normální zimy - sníh a aspoň pár dní pod nulou nedočkám. Jako neříkám, že musí být -20, ale takovej jeden normální zimní tejden bych si klidně střihla.
Zina Ty jo a my máme!
dneska:

Potrefenáhusa Brrr :) Ja som šťastná, že psy v mrazoch nevyžadujú dlhé prechádzky, ešte ma musia prehovárať aby sme šli domov. Ale sneh aspoň tak na týždeň by som brala.
Tady u nás nemrzne, možná přes noc, dneska jou tu dva stupně a má být 8-10.
Potrefenáhusa Závidím.
Zina přesně, taky bych chtěla sníh, aspoň tedy v lednu (i kvůli suchu apod...)... v ČB kde nic tu nic a na Šumavu se asi v brzké době nedostanu :-(

Máme strašně divoké kotě. Ale při hře na miminko drží ani se nehne :-)
notna ale božíčku!!!! ![]()
vypadá dost dravě :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.