Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 15:29
Reakce na Berta:

Bude Ufo, to druhé schovávám na leden k narozeninám. Ale už jsem jí Ufo předvedla, aby pod stromečkem už věděla, o co kráčí, a bylo veselo. Zatím si s tím moc rady nevěděla. Tak snad to dá. Jinak u nás dostane dárek i rybička, malá jí něco koupila a požaduje snesení akvária z pokojíčku ke stromečku. Tak se jí to muž snaží rozmluvit poznámkami, že se bude chudák dívat, jak se ládujeme jejím vzdáleným příbuzným.

A vestička je fakt skvělá - na to, že noname za pár korun, lepší než lecjaké modely. A hlavně má odpínací kapucu!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 16:24

Všichni tu jsou zlatí, dnes jsem rozdávala srdíček a srdíček na instagramu. 

My máme nový pelíšek

Offline Myrtila
5194 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 22:27
Reakce na Berta:

Prosim, odkud ma Tifka ten oblecek? A jak jste vybirali velikost? Pripada mi jako jeden, ktery jsem videla kdesi na netu, ale zasekla jsem se prave na te velikosti, nepovedlo se mi urcit, co by memu psovi (podobnych rozmeru, jako ma ta Vase) mohlo sedet.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 23:39

s plyšovou myší na gumičce se mám jít vycpat 

(kocour mojí mámy)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 08:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Chudák vyzerá veľmi sklamane 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 09:04

Medvedík Kong bol u nás velmi úspešný. A hlavne vydržal zatiaľ do rána. 

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 09:43

tohle se neomrzí

jinak u nás včera nebyl kocour od oběda k nalezení, našel se až ve chvíli, kdy se začaly zapalovat svíčky, uvězněnej pod stromkem dárkama :-D

(ostatně vloni to bylo totéž v bleděmodrém, to se teda ráčil vynořit z pod stromku přesně na "nám-nám-na-ro-di-il-se")

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 09:52
Reakce na moora:

U nás letos strom nikoho příliš nebere (očesané přízemí nepočítám), až je mi to podezřelé. Ticho před bouří?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 10:23
Reakce na Sweet Potato:

moora 

pak byl vyveden...

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 10:36

U nas to dopadlo na vybornou, jak u vas? Vesele Vanoce prejeme vsem!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 10:49
Reakce na Myrtila:

Prosim, odkud ma Tifka ten oblecek? A jak jste vybirali velikost? Pripada mi jako jeden, ktery jsem videla kdesi na netu, ale zasekla jsem se prave na te velikosti, nepovedlo se mi urcit, co by memu psovi (podobnych rozmeru, jako ma ta Vase) mohlo sedet.

Obleček je znacka Trixie ,máme ho dlouho, velikost už na něm není, měřili jsme to podle zad, myslím 30 nebo 35 cm. Je měkký, tvárný, dobře se obléká,akorát teplý - ani moc ani málo. Kapuci nenosí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 10:51
Reakce na Potrefenáhusa:

nee, ty vaše fotky jsou fakt nej!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 11:00

U nás super . největší úspěch mel ten beco  balónek. Hlavolamy už ma oba vyřešené. Lehčí hned. S tím těžším nás převezla. Jsou tam kloboučky s dirkami, do kterých se da pamlsek a ona ty kloboučky musí takovým bludištěm dostat ven a pak ji ty pamlsky vypadnou. A ono to vypadalo,ze neví,co s tím, porad to tím bludištěm posouvala ,ale vůbec nenosí ven. Pak od toho  odešla a my jsme si mysleli ,ze to vzdala . A najednou jsme zjistili,ze ta potvora si ty pamlsky  kloboučků vydolovala jazykem presm tu dírku . Tak jsme tam pak dali větší pamlsky a sice ji to chvíli trvalo,ale zvládla to. Danik byl nadšen z myšky, po hodně dlouhé době jsem ho viděla si hrát. Omlouvam se, ze píšu jak tatar (hacky a čárky  a velká a mala písmena), ale nějak si ten tablet píše,co chce .ještě jsme si ina sebe nezvykly.

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 11:00
Reakce na Berta:

Netopýrka má vel27.

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 11:13

Říkala jsem ticho před bouří? Netopýrka je knihomol.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 11:14

U nás všetko dopadlo tiež veľmi dobre. Ako som už hore dala fotku kong medvedíka tak ten je naj. Je veľmi dobre vypracovaný, dúfam že niečo vydrží. Hrala sa s ním včera asi hodinu, dokonca s ním šla večer spať do peliešku. Kong wobbler je trochu väčší ako som si myslela, ale Amy si s ním veľmi dobre radí. Bunda bohužiaľ nestihla prísť. Potom ešte dostala pár drobností. Zajtra dostane ďalšie darčeky. :) 

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 11:24
Reakce na Berta:

jsem četla: Danik byl nadšen z myčky

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 12:50
Reakce na Berta:

Netopýrka bojuje s Ufem, zatím celkem neúspěšně, bez mé pomoci z něj myslím ještě nic nevymámila. Vrčí na něj, štěká, cpe čumák do otvorů a snaží se ho podhrabat.  Zato ukrást žetonek z nové deskové hry zvládla bleskurychle.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 14:09
Reakce na dzizisketa:

Bonnie jak pozuje s parůžkem!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 14:10
Reakce na Sweet Potato:

Netopýrka je šikovná a vypadá, že ji ufo baví!!!