kdepak! Hlavni kocka jsem doma porad ja
sla trucovat pod postel ![]()
Chlpáči a iné
My ráno hledali jednu stříbrnou sovu ze stromečku,byla pod kredencí...
já jsem hledání ozdob a zpětné dostrojování vzdala. prostě to za tejden vymetu z pod postele a zpoza skříní koštětem
Poobedňajší spánok 
Tak já ho šoupnu i sem
trapiče..
Místo fotky trapiče jsi patrně omylem vložila nějakého neviňoučkého kocourečka mourečka.
Muhehe, myslim, že vy dva se asi neznáte, jinak bys to nemohla napsat ![]()
Ježíšek se plácnul pres kapsu a koupil Rufíčkovi megadrahej hlavolam, ze kteryho byl na cvicaku uplne u vytržení a ta potvora je doma líná se i nažrat!!!!![]()

zdá se mi to, nebo je letošní prosinec zatím skoro bez petard a dalších výbuchů? Asi zpřísnili prodej harantíkům?
Rufík se teda nebojí, ale i tak to velmi vítám.
Já jsem už párkrát rány slyšela, ale pravda je, že skoro vždycky v lese. Což mě teda znervózňuje o dost víc, protože Terk to neřeší a Cid by taly neměl, má to v popisu práce a za reakci na střelbu by se u nich mělo vyhazovat od zkoušek a tedy z chovu.
Za což jsem vděčná, protože známá se psem se na Silvestra barikáduje v koupelně a obkládá matracema, jak pes chudák vyvádí. Belisa trochu nervózní byla, ale pak se nám to s Terkovým přispěním povedlo odbourat, oni od sebe to chování dost odkoukávají.
Ale to střílení v lese mě znervózňuje hodně, se bojím o nás i o psy.
u nas teda taky klid. A pred silvestrem holky mizej s psama do hlubin sumavskych lesu.
A stezuju si (v blbym vlakne, vim, ale nestehuju se), zes tu tuhle pela ody na love od chloe, tak jsem ji vcera v douglasu vyzkousela a nejdriv jsem si rikala "fuj, pudr" a dneska pocitam dny do vejplaty...
To by bývalo bylo lepší ji otestovat už před Vánocema, mohlas ji zahrnout do liebesbriefu ježíškovi :-). Se tedy přiznám, že jsem o ní taky uvažovala a ještě uvažuju, protože narozeniny za dveřma a pořád se mě někdo ptá, co mi má dát...
U nás (od vás o kus dál proti proudu Rokytky) teda bouchají petardy každý večer, po setmění nepouštím kočky ven ![]()
haha, no já ji ještě narychlo kupovala dva dny před Vánocema mojí mámě, protože mi ji tu taky pořád očuchávala, až jsem se bála, že si ji stihne koupit sama....:-D
mně to oproti minulejm rokům přijde fakt jako vyloženě relax, jednu dobu to bylo už od začátku prosince úplně k nepřežití.
Riki zdraví po sviatkoch, to ako sa pokúšal demolovať stromček som odfotiť nestihla ![]()

Ale inak je nevinnosť sama, dobručký, poslušný...
Zdobení stromku s kotětem byl horor. Nakonec skončil na balkoně (stromek).
Pěkné svátky všem tady.
PS: Fotka mi nejde otočit. Na PC je to OK, na iPadu se mi zobrazuje naležato.
Ta fotka se mi strašně líbí!
Máte krásně nostalgické prostředí, staré andělské zvonění a klasické dveře s mosaznou klikou... Hezké.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje