jinx Výborná fotka ![]()
Chlpáči a iné
Zina ona ten kosik miluje, co na tom, ze jsem ho puvodne koupila sobe na odlicovaci tampony. Slouzil k tomu ucelu asi dva tydny. Nejdriv ho objevila Suzettka, ale pak zahy Bu a pak uz to slo rychle. Suzette dostala strasny naklep, pochopila, te ma vyklidit pole a od te doby v nem kazdy den(!) lehava Bourbon. Uz pres dva roky:))
Allysa Kvído i Kubo
.
June má (měla
) taky parádní škrabadlo. Ale po té, co jsem ji v poslední chvíli vyrvala svoji kabelku, se rozhodla, že nějaká destrukce je třeba. Asi jako nácvik pro přežití v případném boji.

Kdo to byl? O ničem nevím ...
.

whiskas no to by se u nas rozhodne nestalo
Allysa
tak tohle nesmím June ukázat. Se hned všeho chytí.
whiskas jak by taky mohl...
jinx Chudák Suzettka, neužily by se u vás tedy dva? :-)
Allysa No jo no, dělaji to čím dál fórovější. Ale já jsem stejně ráda, že jsou to kočky ochotny používat.
Jinak všichni pučmelouni v poddimenzovanejch nádobách super ![]()
Zina No jednak byly v sade tri ks (dva mam schovane ve skrini vyhradne pro svou potrebu:)) skoro za dvojku, takze neuzily:)) a co hlavne, ony takhle nefunguji, jako ze aha, mame kazda svuj, tak se o to nemusime skubat, az chlupy litaji. Ne, proste musi byt rvacka:)
Tak kastraci jsem odvolala.
Měl totiž kvůli ní přijet můj otec, aby nás na veterinu vzal autem, jenže jsem dostala strach, aby mi domů nepřitáhl virus. Jelikož on, důchodce, se ani ted nemůže vzdát svých každodenních pochůzek po Lídlu a ani výpomoci na čerpačce, kde přichází do kontaktu s plno lidmi. A ještě se urazí, když mu něco řeknu. ![]()
Omlouvám se, musela jsem si postěžovat.
Dalia Dobřes udělala. I kdyby neměl přijet on, stejně by to teď byla starost navíc, chození na veterinu. Ono to chvíli počká.
Sweet Potato Děkuji, to jsem potřebovala číst. Mrzí mě, že se na mě kvůli tomu urazil. Prý, že když se ho bojím, tak tedy jezdit nebude ... ![]()
Dalia udelalas dobre
chran se, co to jde.
jinx Děkuju. Snad to všichni zvládneme v pořádku! ![]()
Dalia At ted nejezdi, nez se to srovna, tak vychladne a prebere si to, uvidis. A kastrace fakt pocka.
Dalia Dobre si urobila. Na mňa sa zas urazila nevesta, keď som jej vytkla, prečo nás neinformovala, že sedela v čakárni u doktora s talianskymi lyžiarmi a o 10 dní dostala horúčky, kašeľ, no, zľakla som sa. A najhoršie bolo, že sa medzitým zúčastnila rodinnej oslavy. Všetci sme boli na prášky, našťastie to mala len nejaké prechladnutie a rýchlo jej to prešlo.
Dalia jezis tak to zamrzí. Ale měl by mít rozum a chránit tě, po tom, cim sis prošla. Udělala jsi správné rozhodnutí.
Dalia Myslím, že to bylo dobrý rozhodnutí. Teď jsou ty emoce takový rozjitřený, ale si to tvůj taťka sravná, tak se myslím zase rychle odurazí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.