Zina ty mas doma meho muze?
Chlpáči a iné
Dalia Krásne fotky ![]()
Kokoska Jestli jo, nemohly bysme se v tom vaření střídat?
Zina Spis vymysli nejakej box, kam ho zavrem, to celodenni hulakani do telefonu uz me vazne s*re.
Estara hehe, to je bozi ![]()
Kokoska :-D :-D
Můj model nehuláká, ale jak pořád něco s někým řeší, takže mluví a mluví, a já jsem na většinovým HO už skoro 20 let a jsem zvyklá tu mít na práci ticho a klid. Jinak uvádím do zápisu, že jsem ráda, že jsme spolu doma, ale ten pracovní stůl si možná přestěhuju, když to bude takhle pokračovat.
Zina Já jsem v cajku, tu polívku mi připravil na dnešek on
(a než jsem ráno vyvenčila, tak i snídani)
a jeho telekonference probíhají ve sluchátkách, jen tu a tam něco prohodí, to jsem spíš já zvyklá na samotu v kanclu a komentuju si práci a podobně, jsem zvědavá na zítra, jestli zase odfrčí nebo to se mnou přežije![]()
Zina hned ho někam zavři ať předejdeš nepohodě, muž se naštěstí izoloval dobrovolně a mě teda otravovaly děti, byť za normálních okolností nevylízají z pokojíků, tak jim snad chybí škola nebo co![]()
MP Marge Ano, všechno naše a to měla ještě jedna separé radiátor, protože by se tam už nevešla.![]()
A všichni ostatní ![]()
To hlídání, jestli dost pracujem, jednoho unaví...

Estara Máte doma kočičí ráj. ![]()
Dalia Děkuju, doufám, že si to myslí i ty kočky.
Mam silny podezreni, ze nekomu to velmi vyhovuje, ten omezenej pohyb...

viktorka_od splavu Já ho nikam nezavřu, jednak máme pracovnu/hernu propojenou s obývákem (což byl záměr, protože v ní trávíme 80 % bdělýho indoor času) a jednak dělá na 3 kompech najednou, narozdíl ode mě, která teoreticky vystačím s jedním laptopem. Takže můžu zavřít sebe, ale zatím to nedospělo do tý fáze, navíc se mi od zbytku zvěřince nechce :-).
Telefonuju, vyleze na mě, opře ňufák o stůl a začne chrápat ![]()

Můj puberťák se už evidentně nudí a odnáší to Jolla... Prý je v karanténě. ![]()

Zina ja uz dumam jak se izoluju, protoze fakt nejsem schopna v beznem provozu udelat lautr nic. pritom jsem zvykla pracovat mezi lidma, ale ti si nezapinaji televizi, nepoptavaji stravu a jine pozitky a hlavne nepredpokladaji ze ja nic nedelam
jako my to prave mame stejne, ale obvykle pracuje doma akorat muz a je tu sam nebo neco dodelava po vecerech kdy uz je klid a televizi ma jako bonus, mne treba dost vadi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.